Naista puukotettiin hengenvaarallisesti Kuopiossa – epäilty pakeni metsikköön, poliisi julkaisi tuntomerkit

Naista puukotettiin hengenvaarallisesta Kuopiossa sunnuntaina hieman ennen neljää iltapäivällä. Tilanne käynnistyi, kun hätäkeskukseen ilmoitettiin puukotuksesta Kuopion Saarijärventie 14 pysäköintialueella.

Tapahtumapaikalla poliisipartiolle selvisi, että mies oli puukottanut uhria pysäköintialueella ja uhri oli saanut hengenvaaralliset vammat. Nainen vietiin sairaalaa. Epäilty tekijä oli poistunut teon jälkeen läheiseen metsikköön. Etsinnöistä huolimatta epäiltyä ei tavoitettu.

Poliisin mukaan epäilty on noin 20-25 vuotias ja hän on 175-180 senttiä pitkä. Miehellä on tumma tukka, joka on päältä pidempi ja sivuilta lyhyt.

Tekijällä oli päällä tummanvihreä pitkähkö takki ja mustat housut. Lisäksi epäillyllä oli metsästysmallinen vihreä reppu, jossa on ruskea nahkainen merkki. Korvillaan miehellä oli isot kuulokkeet.

Poliisi pyytää havaintoja tekijästä. Erityisesti pyydetään havaintoja Saarijärventie 14 talon asukkailta havainnoista, jotka liittyvät epäillyn liikkumiseen taloyhtiön tiloissa tai piha-alueella.

Lue myös:

    Uusimmat