Veikkauksen Koponen: Lottoarvonnan ilme uudistuu

Veikkauksen toimitusjohtajan Juha Koposen mukaan lottoarvonnan ilme uudistuu arvonnan siirtyessä MTV3:lle.

– Lottoarvonnan ilmettä tullaan varmasti uudistamaan, vaikka peruselementit pysyvät ennallaan. Lähetystä tehdään jatkossa uudesta studiosta, joka antaa meille mahdollisuuksia. Tulemma pyrkimään siihen, että veikkausvoittovarojen edunsaajia esiteltäisiin jos mahdollista vieläkin enemmän, MTV3:n Seitsemän Uutisten deskillä haastateltu Koponen kertoi.

Sen sijaan markkinointiviestintää ei Koposen mukaan lähetyksissä tulla näkemään.

– Markkinointiviestintä tulee olemaan jatkossakin erikseen. Arvontalähetys koostuu edelleen lottopallojen pyörittämisestä, edunsaajatiedosta ja tiedosta seuraavista poteista ja voittajista.

Koponen ei usko uuden, myöhemmän lähetysajan heikentävän suomalaisten lottoamishaluja.

– Uskon, että lotolla on erinomainen tulevaisuus edessään. Arvonta pysyy edelleenkin suosikkikatseluajassa. Huolellisen analysoinnin jälkeen näemme niin, että muutos avaa meille myös mahdollisuuksia löytää uusia asiakas- ja pelaajaryhmiä, Koponen sanoi.

Veikkauksen tuoreen päätöksen mukaan Veikkauksen arvontapelit televisioidaan lokakuusta alkaen MTV3:lla. Lotto ja Lauantai-Jokeri sekä Viking Lotto ja Keskiviikko-Jokeri nähdään noin klo 22.20 Kymmenen Uutisten ja Tulosruudun välissä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat