Mainos

Veikkauksen Koponen: Lottoarvonnan ilme uudistuu

19:58

Veikkauksen toimitusjohtajan Juha Koposen mukaan lottoarvonnan ilme uudistuu arvonnan siirtyessä MTV3:lle.

– Lottoarvonnan ilmettä tullaan varmasti uudistamaan, vaikka peruselementit pysyvät ennallaan. Lähetystä tehdään jatkossa uudesta studiosta, joka antaa meille mahdollisuuksia. Tulemma pyrkimään siihen, että veikkausvoittovarojen edunsaajia esiteltäisiin jos mahdollista vieläkin enemmän, MTV3:n Seitsemän Uutisten deskillä haastateltu Koponen kertoi.

Sen sijaan markkinointiviestintää ei Koposen mukaan lähetyksissä tulla näkemään.

– Markkinointiviestintä tulee olemaan jatkossakin erikseen. Arvontalähetys koostuu edelleen lottopallojen pyörittämisestä, edunsaajatiedosta ja tiedosta seuraavista poteista ja voittajista.

Koponen ei usko uuden, myöhemmän lähetysajan heikentävän suomalaisten lottoamishaluja.

– Uskon, että lotolla on erinomainen tulevaisuus edessään. Arvonta pysyy edelleenkin suosikkikatseluajassa. Huolellisen analysoinnin jälkeen näemme niin, että muutos avaa meille myös mahdollisuuksia löytää uusia asiakas- ja pelaajaryhmiä, Koponen sanoi.

Veikkauksen tuoreen päätöksen mukaan Veikkauksen arvontapelit televisioidaan lokakuusta alkaen MTV3:lla. Lotto ja Lauantai-Jokeri sekä Viking Lotto ja Keskiviikko-Jokeri nähdään noin klo 22.20 Kymmenen Uutisten ja Tulosruudun välissä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.