Heikki Rotko Lotosta: Tämä on historiallinen hetki

MTV Median toimitusjohtaja Heikki Rotko iloitsee Veikkauksen päätöksestä siirtää Loton ja muiden arvontapelien lähetykset MTV3:lle. Rotkon mukaan MTV Media tekee historiaa.

– Nyt tuntuu kyllä todella hyvältä. Kyllähän tämä on historiallinen hetki. Lotto on ollut vuosikymmeniä toisella yhtiöllä ja nyt se on meillä. Pidän tätä isona, historiallisena, merkittävänä ja hyvin iloisena asiana.

Rotkon mukaan Lotto-päätös ja yhteistyö Veikkauksen kanssa on suuri voitto MTV Medialle.

– Lotto on iso asia meidän yhtiölle. Lotto on iso asia Suomen kansalle ja iso asia Veikkaukselle. Tunnelma on erittäin hyvä tämän sopimuksen johdosta.

Lotto-arvonta siirtyy uuden kanavan myötä myöhäisiltaan. Arvonta suoritetaan noin kello 22.20 Kymmenen Uutisten ja Tulosruudun välissä. Muista mahdollisesta muutoksista on Rotkon mukaan vielä liian varhaista puhua.

– Ydintuote pysyy samana eli arvonta ja pallot. Kymmenen Uutiset on erittäin suuri päivittäinen uutislähetys. Sen perässä on hyvä olla. Mutta varmasti joitakin muutoksia tapahtuu, koska nyt on uusi yhtiö ja ajat ovat muuttuneet. Varmasti nähdään uudistuksia, positiivisia sellaisia.

Lotto-koneet ja lähetysrekvisiitta siirtyvät MTV3:n studioille hyvissä ajoin ennen ensimmäistä lokakuista arvontaa.

– Tässä on paljon muun muassa teknisiä asioita, jotka pitää ottaa ennen ensimmäistä lähetystä huomioon. Kyllä tässä kesä saadaan tehdä tiukasti töitä sekä Veikkauksessa että Maikkarilla, että saadaan tämä vaihdos hyvin tehtyä. Niihin on kuitenkin hyvin valmistauduttu ja nyt toteutamme suunnitelmat, Rotko lisää.

Lue myös:

    Uusimmat