Mainos

Lotto-arvonnat siirtyvät Maikkarille

Lottopallot alkavat pyöriä Maikkarilla. Veikkauksen tuoreen päätöksen mukaan Veikkauksen arvontapelit televisioidaan lokakuusta alkaen MTV3:lla.

Tämä tarkoittaa sitä, että Loton lisäksi myös Viking Loton, Eurojackpotin ja Jokerien arvontalähetykset siirtyvät MTV3:lle.

Viestintävirasto kielsi toukokuun puolivälissä Loton esittämisen Ylen kanavilla. Päätös perustui Yleisradiolakiin, jonka mukaan Yleisradio ei saa lähettää mainontaa tai tuottaa sponsoroitua ohjelmaa. Sekä MTV Media ja Nelonen Media ilmoittivat tuolloin kiinnostuksensa Lotto-arvonnan televisiointiin.

Huolellisen taustaselvityksen ja kilpailutuksen jälkeen Veikkaus valitsi arvontojen lähetyskanavaksi MTV3:n. Päätös koskee vuositasolla lähes 700 arvontalähetyksen tuottamista.

Veikkauksesta kerrotaan, että siirto MTV3:lle mahdollistaa Loton ja muiden Veikkauksen pelien arvontalähetyksien laadukkaan ja luotettavan tarjoamisen vapaasti kaikille suomalaisille myös jatkossa.

– Olemme iloisia, että löysimme arvontalähetyksille hyvän kumppanin. Yhteistyössä MTV3:n kanssa voimme myös jatkossa tarjota asiakkaillemme laadukkaat ja luotettavat arvontaohjelmat. Arvontalähetyksien vapaa näkyvyys on erittäin tärkeää arvontojen läpinäkyvyyden kannalta, kommentoi Veikkauksen toimitusjohtaja Juha Koponen tuoretta päätöstä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.