Mainos

Väyrynen: Helsingin Sanomat yrittää lyödä kiilaa keskustan sisälle

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen ihmettelee Helsingin Sanomien laatimaa juttua, joka on otsikoitu: ”Sipilä ottaa etäisyyttä Väyrysen linjaan”. Väyrysen mielestä haastattelun sisältö ei tue tuota tulkintaa.

Väyrysen mielestä Helsingin Sanomat yrittääkin lyödä kiilaa keskustan sisälle.

– Haastattelun perusteella ainoa eroavuus linjoissamme olisi suhtautuminen niin sanottuun Nato-optioon. Tämän täytyy perustua puhelinhaastattelussa syntyneeseen väärinkäsitykseen, Väyrynen kirjoittaa tiedotteessaan.

Väyrynen sanoo olleensa koko ajan sitä mieltä, että uudessa Euroopassa Suomen on pidettävä yllä mahdollisuutta hakea Nato-jäsenyyttä.

– Toin tämän selvin sanoin esille myös Sipilälle marraskuun alkupuolella lähettämässäni kirjeessä, jossa esitin, että seuraavan hallituksen ohjelman tulisi olla samankaltainen kuin Jäätteenmäen/Vanhasen ensimmäisen hallituksen ohjelman, mutta siihen tulee lisätä se, että ylläpidämme mahdollisuutta hakea Nato-jäsenyyttä.

Väyrynen kirjoittaa lähettämässään tiedotteessa, että myöhemmin Sipilän kanssa käymässämme puhelinkeskustelussa totesimme olevamme asiasta yhtä mieltä. Porissa Sipilä piti puheen, jota saatoin julkisestikin kiitellä.

Väyrynen kirjoittaa asiasta blogissaan: Helsingin Sanomat yrittää lyödä kiilaa keskustan sisälle

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.