Vauvauutisia! Tiktakin Petra Gargano odottaa toista lastaan: "Kaikki on mennyt ihanasti"

6:36
Suihkurallissa Petra Gargano ja Mira Luoti.

Petra Gargano kertoo MTV Uutisille voivansa hyvin. 

Tiktak-yhtyeen laulajana tunnetuksi tullut Petra Gargano, 35, odottaa toista lastaan. Asia selvisi, kun laulaja julkaisi Instagram-tililleen itsestään kuvan, jossa pitelee kädellään kiinni pyöristyneestä vauvavatsastaan. Kuvan yhteyteen hän on kirjoittanut päivämäärän 2.1.2021. 

Gargano vahvistaa ilouutisen MTV Uutisille. 

– Kaikki on mennyt ihanasti ja innolla odotetaan tulevaa. Olen myös voinut hyvin, joten olen pystynyt jatkamaan keikkailua ja urheilua, hän kertoo. 

Gargano kertoo, että vaikka kunto onkin sallinnut keikkailun, on ne koronan myötä vähentyneet paljon. 

– Kyllä tällä hetkellä keikkapuolella on hiljaista. Keikkapaikkoja on tällä hetkellä niin vähän, koska kesän festarit ja klubikiertueet ovat peruuntuneet ja kilpailu keikkapaikoista on nyt kovaa. Olin viime viikonloppuna keikalla, josta olen hyvin onnellinen. 

Garganolla oli tarkoitus olla levyjulkaisukeikka maaliskuussa, mutta koronatilanne pakotti siirtämän sen. Nyt se on tarkoitus järjestää 17. päivä lokakuuta, jos koronatilanne sen sallii. 

– Nyt se on siirtynyt jo pari kertaa. Toivotaan, että silloin tilanne olisi jo parempi. Odotan sitä kuin kuuta nousevaa. 

Laulaja on ollut naimisissa kymmenen vuotta Mauro Garganon kanssa. Nainen pudotti varsinaisen uutispommin helmikuussa 2014. Muusikko kirjoitti silloin Facebook-sivuilleen, että hänestä on kaikessa hiljaisuudessa tullut äiti. Pieni Noel-poika oli siinä vaiheessa jo neljän kuukauden ikäinen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja