Vauhtinsa kadottanut Max Verstappen heitti jo hanskat tiskiin: "Voitte unohtaa"

Red Bullin Max Verstappen oli suurissa vaikeuksissa Singaporen GP:n aika-ajoissa ja jäi vasta sijalle 11.

Red Bull on ollut suurissa vaikeuksissa Singaporen kisaviikonloppuna. Max Verstappen oli aika-ajoissa vasta 11:s ja Sergio Perez 13:s. Verstappen on voittanut edelliset kymmenen kilpailua, mutta Singaporen voiton osalta hän on jo kommentiensa perusteella luovuttanut.

– Sen voitte unohtaa.Tällä radalla ei voi ohittaa. Esimerkiksi Span radalla voi lähteä matkaa nviimeisenä ja voittaa kisan, mutta ei täällä, Verstappen totesi Motorsportin mukaan.

– Tällä radalla pitää olla kaksi tai kolme sekuntia nopeampi, jotta on mahdollisuus ohitukseen. Niin se menee katuradalla.

Red Bullin auto ei ole toiminut Singaporessa totutulla tavalla. Verstappen huomasi jo simulaattorissa, että Singaporen rataan auto ei ole optimaalinen.

Simulaattorissakin tuntui jo siltä, ​​että auton asetukset oli vaikea löytää. Pitää vain analysoida, mitä teimme väärin tänä viikonloppuna. Uskon, että ensi viikolla Suzukassa auto on taas nopea, Verstappen totesi.

Ongelma aika-ajoissa oli erityisesti jarrutuksissa. Muitakin murheita löytyi.

– Ensimmäinen iso ongelma oli, että en voinut jarruttaa myöhään, koska se vei paineen pois eturenkailta. Katuradalla se on erityisen tärkeää, jotta voi luottaa jarruihin, Verstappen analysoi.

– Meillä on ollut hankaluuksia hitaissa mutkissa, ei ole ollut peräpään pitoa.Minulla oli paljon miniliukuja. Kun niin käy, kierrosaika ei ole hyvä.

Lue myös:

    Uusimmat