Vau, mikä ottelu – entinen HJK-tähti liekehti Eurooppa-liigassa

Alfredo Morelos liekitti Rangersia loistosuorituksillaan, kun skotlantilaiset nousivat vieraissa belgialaista Royal Antwerpia vastaan 4–3-voittoon jalkapallon Eurooppa-liigan pudotuspelien avauskierroksella.

MAINOS

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Morelos oli ensin esillä Rangersin 1–0-johtomaalissa. Hän ehti Antwerp-maalivahti Alireza Beiranvandin eteensä torjumaan pystypalloon ja Joe Aribo painoi karat sisään.

Antwerp nousi avausjakson lopussa kahdella maalilla 2–1-johtoon, mutta Morelos oli merkittävässä roolissa, kun Rangers kampesi toisella jaksolla tasoihin.

Morelos sai hankittua Rangersille rangaistuspotkun. Ritchie De Laetin repi Morelosia maalin edessä, kun entinen HJK-tähti havitteli pääpalloa. Borna Barisicin rankkaria ei voinut varmaksi sanoa, mutta se painui Antwerp-maalivahti Alireza Beiranvandin käsien kautta häkkiin.

Rangersin vahvasta vaiheesta huolimatta verkkoja heilutti seuraavaksi Antwerp. Martin Hongla ampui pallon tarkalla kaukolaukauksella tolpan kautta sisään.

Morelosin mahti-ilta ei ollut kuitenkaan vielä ohi. Kolumbialaishyökkääjä jakoi maalin lähellä seinäsyötön Ryan Kentille, joka tälläsi skotlantilaiset 3–3-tasalukemiin. 

Video tästä osumasta on katsottavissa jutun ylälaidassa.

Pallo napsahti viime minuuteilla Antwerpin Abdoulaye Seckiä rangaistusalueella käteen, ja Rangers sai rangaistuspotkun, josta Barisic tälläsi nyt varman maalin.

Rangersin keskikentällä 74 minuuttia pelasi Suomen maajoukkuetähti Glen Kamara. Hän petasi toisella jaksolla Aribolle oivan maalipaikan, mutta englantilaisen viimeistely-yritys sillä kerralla ontui.

Kaksiosaisen otteluparin toinen ottelu käydään viikon kuluttua. 

Eurooppa-liigan pudotuspeliotteluiden tulokset torstaina:

Kiovan Dynamo – Club Brugge 1–1
Braga – AS Roma 0–2
Crvena zvezda – AC Milan 2–2
Krasnodar – Dinamo Zagreb 2–3
Olympiakos–PSV 4–2
Real Sociedad – Manchester United 0–4
Slavia Praha – Leicester 0–0
Wolfsberger AC – Tottenham 1–4
Young Boys – Bayer Leverkusen 4–3
Benfica–Arsenal 1–1
Granada–Napoli 2–0
Lille–Ajax 1–2
Maccabi Tel Aviv – Shahtar Donetsk 0–2
Molde–Hoffenheim 3–3
Royal Antwerp – Rangers 3–4
Salzburg–Villarreal 0–2

Lue myös:

    Uusimmat