Mainos

Väsyneet vanhemmat nukahtivat – heräsivät menehtynyt vauva välissään

Nuori äiti puhuu sydäntä särkevästä hetkestä, joka maksoi hänen kuopuksensa hengen.

Traaginen tapahtumaketju sai alkunsa, kun 23-vuotias Lauren Jordan oli juuri saanut ruokittua reilu viikon ikäisen poikansa. Kun pieni vauva ei suostunut rauhoittumaan päiväunille, äiti päätti nostaa pojan televisiota katselevien vanhempiensa viereen.

Äidin oli tarkoitus nostaa lapsi takaisin omaan sänkyynsä sen jälkeen, kun poika olisi rauhoittunut, mutta kiireisen päivän uuvuttamien vanhempien silmäluomet painuivat kiinni ja vanhemmat nukahtivat lapsi vierellään.

Kun äiti heräsi useita tunteja myöhemmin, hän löysi vierestään elottoman, selällään makaavan lapsen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Pystyin jo hänen väristään sanomaan, ettei hän hengittänyt. Hän ei ollut lämmin, mutta ei kylmäkään. Minä vain tiesin ja aloin huutamaan ei, ei, äiti kertoo kammottavasta hetkestä.

Äiti toivoo, että mahdollisimman moni tietäisi tästä vaarasta

Vanhemmat tekivät kaikkensa pelastaakseen poikansa hengen, mutta vaikka ambulanssi saatiin pian paikalle, mitään ei ollut enää tehtävissä. Aamulla poika julistettiin kuolleeksi.

Patologi Mudher Al-Adranin mukaan poika koki todennäköisesti kätkytkuoleman, mutta mahdollista on myös se, että poika on voinut joko tukehtua nukkuvien vanhempiensa väliin tai menehtynyt vanhempien lämpimien vartaloiden aiheuttamaan ruumiinlämmön nousuun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Meidän ei ollut tarkoitus nukahtaa hänen kanssaan, mutta me molemmat olimme väsyneitä ja se vain tapahtui, äiti kertoo.

Surun murtama Jordan haluaakin nyt varoittaa kaikkia vanhempia ottamasta lasta viereensä, jotta yksikään vanhempi ei joutuisi kokemaan samaa kuin he.

Lähde: TheSun

***

1:16

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.