Mainos

Vasabladetin ammattiosasto vaatii avointa päätoimittajahakua

Vasabladetin ammattiosasto vaatii lehden päätoimittajan ja toimitusjohtajan tehtävien erottamista.

Vasabladetin ammattiosasto vaatii päätoimittajan ja toimitusjohtajan tehtävien erottamista.

Ammattiosasto on päättänyt kokouksessaan, että se ei nimeä omia ehdokkaitaan päätoimittajan toimeen, vaan vaatii viran avaamista hakuun. Ammattiosasto edellyttää myös, että sen kantaa kysytään ennen uuden päätoimittajan valitsemista.

Lehden ammattiosasto pysyy niinikään vaatimuksissaan hallituksen johdon eroamisesta. Osasto ilmoittaa menettäneensä luottamuksensa hallitukseen Vasabladetin päätoimittajan ja toimitusjohtajan Maj-Britt Höglundin irtisanomisen yhteydessä.

Höglund kiitollinen työntekijöiden tuesta


Höglund on aiemmin ilmoittanut tarkistavansa irtisanomisensa laillisuuden. Hän sanoo tutkivansa yhdessä asianajajansa kanssa rauhassa, oliko loppuunpalamisesta johtuvan sairasloman aikana tehty irtisanominen laiton ja onko sairasloman ja irtisanomisajan päällekkäisyys laillisesti oikeutettua.

Höglund erotettiin tehtävästään viikko sitten. Irtisanomisen syynä olivat erimielisyydet hänen ja lehden hallituksen välillä Vasabladetin tulevaisuudesta. Lehden ammattiosaston vaatimuksista hallituksen johdon eroamisesta Höglund on erittäin otettu. -Olen hyvin kiitollinen ja liikuttunut tästä tuesta, hän sanoo.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.