Varpu ja Sami Hintsanen laittoivat vuonna 2022 valmistuneen talonsa myyntiin – valottavat yllätyspäätöstä

Varpu ja Sami Hintsanen laittoivat hulppean kotinsa myyntiin.

Juontaja Sami Hintsanen ja hänen puolisonsa, kirjailija ja mielenvalmentaja Varpu Hintsanen laittoivat vuonna 2022 valmistuneen kotinsa myyntiin. Toijalassa sijaitseva, asuinpinta-alaltaan 176 neliöinen kivitalo on arkkitehdin suunnittelema, ja sen myyntihinta on 695 000 euroa, selviää etuovi.com -sivustolla julkaistusta myynti-ilmoituksesta.

Varpu kertoo pariskunnan yllätyspäätöksestä Instagram-tilillään.

– Tänään on ollut jännittävä päivä. Meidän koti on nyt myynnissä ja löytyy Etuovesta. Useimpien kysymys kuului tämän kerrottuani: Mitä hemmettiä? Miksi? Mitä että? Varpu kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Varpu kirjoittaa julkaisussaan, että heidän elämässään on ehtinyt tapahtua monia muutoksia sen jälkeen, kun talounelmaa ryhdyttiin toteuttamaan. Tähän muutokseen ei kuitenkaan hänen mukaansa liity minkäänlaista dramatiikkaa, eikä sellaista ole Varpun mukaan tarpeen etsiäkään

– En tässä hetkessä tätä hommaa tämän enempää availe, koska tulin kirjoittaneeksi tämän muutoksen kaaresta melko mittavasti tulevaan kirjaani. Sieltä se sitten on aikanaan kaikkien luettavissa, hän kertoo tekstissään.

Varpu kirjoittaa kyseisen talon olevan ihana ja täydellinen sekä tismalleen sellainen, millaiseksi he sen muutamia vuosia sitten suunnittelivatkin. 

– Me ollaan varmoja, että joku toinen tulee nauttimaan näistä käsittämätön upeista maisemista, sammalmetsästä ja rauhasta, mikä täällä on.

Varpu toivookin, että "joku ihana" saa heidän "rakkaudella rakentamastaan talosta" itselleen uuden kodin.

Sami on jakanut Instagram-tarinassaan Varpun postauksen sekä linkin talon myynti-ilmoitukseen.

Lue myös:

    Uusimmat