Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen laittoivat hulppean kaupunkilukaalinsa myyntiin –  perheen muuttosuunnitelmat saivat ikävän takaiskun

8:57
Laulaja Tuure Kilpeläinen ja taiteilija Manuela Bosco kertovat taiteen tekemisestä kuuden lapsen uusperheessä

Manuele Bosco ja Tuure Kilpeläinen pistivät kotinsa myyntiin.

Taiteilija Manuela Bosco kertoi Instagramissa 13. tammikuuta hänen ja puolisonsa Tuure Kilpeläisen laittaneen Helsingin Kruununhaassa sijaitsevan kotinsa myyntiin. Postauksessaan Bosco alusti parin päätöstä sanoilla "Kun sitä vähiten odottaa – saattaa elämä yllättää".

Bosco kirjoitti perheen muuttaneen jokin aika sitten "maailman ihanimpaan kotiin" josta löytyy kaikki, mitä iso perhe saattaa ydinkeskustasta toivoa.

– Toinen totuus on kuitenkin se, että olemme jo vuosien ajan etsineet paikkaa luonnon läheisyydessä, ja koska muutto kauas pääkaupunkiseudulta ei tässä elämäntilanteessa ole ollut mahdollista, olemme jääneet keskustaan, hän jatkoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Bosco kertoi postauksessaan heidän kuitenkin löytäneen yllätyksekseen paikan, jollaista he eivät osanneet kuvitella.

– Jotain, mikä ei jätä rauhaan vaikka kuinka rationaalinen mieli muuta väittäisi. Jokin magneetti vetää meitä toisaalle, pois Helsingin keskustasta, omapihaiseen taloon, hän kirjoitti.

– Sen tähden olemme päättäneet hyvin, hyvin haikein mielin luopua meille niin rakkaasta kodistamme (kipeää tekee), hän jatkoi.

Perheen muuttosuunnitelmat saivat kuitenkin ikävän käänteen. Bosco palasi muutama päivä sitten Instagramiin kertoakseen, että heidän unelmiensa koti meni sivu suun.

– Tuntuu kyllä kehossa. Näimme jo elämäämme ja itsemme puutarhassa, omalla pihalla, hän raapusti.

– Elämällä ei kuitenkaan ole tapana tehdä virheitä. Joten tämäkin matka kirkastaa jotain hämärässä ollutta. 20 vuotta sitten kun en vielä asunut pääkaupungissa, sanoin että jos joskus Helsinkiin muutan, haluaisin asua Toukolassa. Etsintä jatkuu, hän jatkoi.

Myynti-ilmoituksen mukaan pari pyytää Helsingin Kruununhaassa sijaitsevasta 174,5 neliöisestä lukaalistaan 1 378 000 euroa.

Juttua muokattu 24.1. klo 10:18: Päivitetty juttuun tieto, että perheen unelmakoti meni toisaalle sekä lisätty asiaan liittyvät kommentit Boscon Instagramista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja