Varpu ja Sami Hintsasen rakkaus on kantanut kaiken läpi – tästä syystä suhde kestää: "Olemme yhdessä ainoastaan siitä syystä"

1:41
Varpu ja Sami Hintsanen kertovat kestävän suhteensa salaisuuden.

Varpu ja Sami Hintsanen uskovat avoimuuteen.

Kirjailijana debytoinut Varpu Hintsanen julkisti juuri kahdeksanvuotiaana syöpään menehtyneen Senja-tyttärensä menettämisestä kertovan esikoisteoksensa Valo, joka ei kadonnutkaan. Teoksen toinen kirjoittaja on toimittaja Emilia Saloranta.

Senjan kuolemasta on noin kaksi vuotta aikaa, mutta muistot eivät ole hälvenneet päivääkään. Kirjan julkistustilaisuudessa vallitsee lämmin, ajoittain myös harras ja seesteinen tunnelma. 

Varpulla ja hänen miehellään Sami Hintsasella onkin syytä juhlaan. Raskas tarina on saatu vihdoin yksien kansien väliin lämpöä ja toivoa luovalla tavalla.  

Senjan sairastuessa pariskunnan suhde oli suhteellisen tuore, mutta rakkaus kantoi läpi sairauden ja tyttären menetyksen. Pariskunnasta huokuu haastattelussa molemminpuolinen arvostus ja rakkaus. 

– Emme ole yhdessä siksi, että olisimme riippuvaisia toisistamme. Olemme yhdessä ainoastaan siitä syystä, että meillä on hyvä ja ihana olla, Varpu kertoo MTV Uutisille.

Varpun puheet saavat niin ikää Samin herkitymään. Erityisesti pariskunnan keskusteluyhteys ja -avoimuus ovat kestävän suhteen tukipilareita.

– Keskustelukulttuurimme on äärettömän hyvä. Puhumme asioista suoraan toisillemme ja saamme olla sellaisia kuin olemme, Sami sanoo.

Katso ylläolevalta videolta lisää siitä, kuinka Varpu ja Sami kuvailevat toisilleen kumppaninsa merkityksellisyyttä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja