Varkaudesta syytetty nainen vilautti erikoista materiaalia Zoom-kuulemisessa – "Kaikki osallistuneet olivat yllättyneitä"

"Jumissa"kotona? Tämän vuoksi etätöissä on ihanaa 0:38
Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Videolla listataan asioita, joita et ainakaan kaipaa normaalista työelämästä!

Syytetty julkaisi oikeuskuulemisen aikana vahingossa videon, jossa näkyivät tuntemattoman miehen pakarat. Tapausta todistanut amerikkalaistoimittaja on nähnyt etäoikeudenkäynneissä myös muita kummallisuuksia.

Etätyöaikana multitaskaus eli monen asian tekeminen samanaikaisesti on saattanut yleistyä entisestään. Kun asiat hoidetaan videoyhteyksin, voi palaverissa ollessaan esimerkiksi siivota, hoitaa lapsia tai tehdä muita töitä.

Yksi äärimmäinen esimerkki multitaskauksesta nähtiin Yhdysvalloissa, kun sairaanhoitaja pisti potilaansa takapuoleen piikin kesken oikeudenkäynnin. Tapauksen ensimmäisenä julkisuuteen nosti Miami Herald -lehden toimittaja David Ovalle, joka julkaisi tilanteesta kuvakaappauksen Twitter-tilillään.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Insider kertoo, että oikeudessa käsiteltiin floridalaisen naisen varkaussyytteitä. Tuomarin eteen pääsyä odotellessaan syytetty, Niurka Aguero, julkaisi vahingossa videon, jolla ilmeisesti hän työntää ruiskun miehen pakaroihin.

– On tarpeetonta kertoa, että kaikki tuomioistuimen Zoom-puheluun osallistuneet olivat yllättyneitä, asianajotoimiston tiedottaja Ed Griffith sanoo medioiden mukaan.

Zoom tuo omat vivahteensa oikeudenkäyntiin

Toimittaja David Ovalle sanoo Insiderille, että Miamin oikeustalo on jo ennen koronaa ollut hänen mielestään alueen absurdein teatteri.

Zoom-aikana asiat eivät ole muuttuneet. Ovalle on todistanut, miten etäoikeudenkäyntiä on häirinnyt esimerkiksi vuohi ja hammaslääkäriaika.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Etänä toteutettujen oikeuskäsittelyjen mokaussarjassa kruunaamaton kuningas lienee kuitenkin erään teksasilaisasianajajan tapaus. Juristi ei saanut kissafiltteriä pois Zoom-puhelun aikana ja päätyi vakuuttelemaan muille osallistujille, ettei ole kissa. Katso tilanne alla olevalta videolta:

Lue myös:

    Uusimmat