Varas vei vain yhden kengän – kenkäänsä kaipaava mies jätti toimivan viestin

Varas toimi Australiassa yllättävästi varkauden kohteen pyydettyä kenkäänsä takaisin.

Australiassa koettiin kummia, kun varas murtautui Marcus-nimisen miehen autoon. Varkaudessa ei sinänsä ole mitään kummallista, mutta varas vei repun lisäksi vain yhden kengän.

Yhden kengän varkautta ihmetellyt Marcus päättikin jättää varkaalle jättimäisen viestin rikospaikalle.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa sen täältä.

Ensimmäisessä viestissä lukee:

"Tyypille, joka pihisti reppuni ja yhden ainoan kengän autostani:

Olen varma, että sinulla oli syysi. Ongelmani on se, että varastit vain yhden kengän (vasemman).

Haluaisin ehdottaa kahta vaihtoehtoa:

#1: Ole kiltti ja palauta kaikki, erityisesti kenkä.

#2: Jos todella haluat pitää kaikki tavarat, etkä yksinkertaisesti halua palauttaa niitä – aion jättää toisen kengän (sen, mikä minulla vielä on, sen, jota et varastanut), 143 Molle St. West Hobartin portille, joten sitten ainakin toinen meistä voi hyötyä täysillä uusista kengistä.

Lupaan, etten yritä huijata sinua tai saada sinua kiinni. Reilu on reilua.,

Marcus"

"Tietyllä tavalla minusta tuntuu, että ansaitset sen"

Asiat saivat kummallisen käänteen, sillä ilmeisesti omantunnon tuskia kärsinyt varas ei vienyt portille jätettyä kenkää, vaan palautti viemänsä kengän pyydetylle paikalle. Tämän vuoksi Marcus palasi uuden viestin kanssa päivittämään tilannetta.

Uudessa viestissä Marcus pohtii, onko varkaalla mahtava eettinen koodi – tai vaihtoehtoisesti vain eri kengän koko. Joka tapauksessa Marcus esittää kiitoksensa, ja toteaa, ettei haluaisi yrittää liikoja, mutta voisiko hän kenties saada reppunsakin takaisin.

– Tiedän, että luultavasti rakastat sitä, ja ehkä tässä vaiheessa sinusta tuntuu jo kuin se olisi sinun. Se on ihan ok, ja tietyllä tavalla minusta tuntuu, että ansaitset sen. Mutta haluan sen silti, ja tavallaan tarvitsen sitä yhdelle reissulle, jolle olen kohta lähdössä, Marcus kirjoittaa ja lupaa jättävänsä varkaalle 6-packin olutta odottamaan.

Marcus toivottaa viestin lopussa, ettei kukaan tarinan ulkopuolinen tule varastamaan olutpulloja.

Tarina ei vielä kerro, saiko Marcus repun takaisin. Imgurissa jaettua kuvaa Marcusin tolppaan liimaamista viesteistä on katsottu satoja tuhansia kertoja.

Lähteet: Someecards, Imgur

***

Lue myös:

    Uusimmat