Nainen pistäytyi rannalla – sillä välin autoon ilmestyi karmiva viesti: "Löydän sinut kyllä"

Australialaisen Tess Scorrarin saama viesti oli sen verran epäilyttävä, että nainen ilmoitti asiasta poliisille. 

Australialainen Tess Scorrar jakoi Facebookissa hämmennyksensä sen jälkeen, kun hän oli uimareissulta palattuaan löytänyt autonsa tuulilasista käsin kirjoitetun viestilapun.

– Hei, olet mielestäni todella viehättävä! Jos kiinnostaa, voisin maksaa pikkuhousuistasi. Tavataan tien varressa kaupungin suunnassa. Pysähdy vain siihen, löydän sinut kyllä, lapussa luki.

Scorrar julkaisi kuvan lapusta sunnuntaina ja kertoi säikähtäneensä yllätyksestä.

– Menin kävelemään Nudgee Beachille ja palatessani löysin tämän pyyhkijäni alta. Enpä taida tulla tänne enää, varsinkaan yksin. Hiton karmivaa, hän kirjoittaa Facebook-julkaisussa.

Scorrar kertoo hämmentyneensä lapusta ja joutuneensa hetken sulattelemaan lukemaansa.

– Tämä vain muistuttaa minua olemaan tarkkaavaisempi paikoissa, joissa liikun ja ihmisistä joita ympärillä on.

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä

Aluksi nainen ei aikonut tehdä asiasta ilmoitusta, sillä hän uskoo poliisilla olevan riittävästi tekemistä. Hänen ystävänsä Facebookissa saivat kuitenkin hänet muuttamaan mieltään.

Scorrar ilmoitti poliisille tapauksesta ja kertoi myös autosta, jonka oli nähnyt paikalla useamman kerran. Autojen kanssa työskentelevä nainen sanoo kiinnittävänsä niihin huomiota myös vapaalla.

– Kävin ennen usein Nudgee Beachilla kahdestaan koirani kanssa, mutta en enää! En myöskään ota kantaa, oliko kyseessä mies vai nainen, se voi olla kuka vain sikäli kuin tiedän, mutta tuo on silti todella karmivaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja