Nuori mies tarjosi drinkin baarissa – kiusallinen pyyntö seurasi perästä

Jos joku vaatisi rahojaan takaisin sinulle tarjoamastaan drinkistä, maksaisitko?

Aina kun tuntemattoman kanssa vaihtaa numeroita, on aina mahdollista, että saa viestin, joka on jollain tavalla odottamaton.

Näin kävi myös brittiopiskelija Abby Fentonille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fenton oli ollut viettämässä iltaa Viper Rooms -nimisellä klubilla ystäviensä kanssa. Illan aikana hän tapasi Liam-nimisen nuoren miehen, jonka kanssa hän myös vaihtoi numeroita.

– Hän tuli luokseni ja vaikutti hyvältä tyypiltä. Hän tarjoutui ostamaan minulle drinkin, jonka otin vastaan ja palasin sitten ystävieni luokse, Fenton kertoi LADBible-sivustolle.

Muutaman viikon päästä Fenton sai seuraavan viestin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Liam: "Hei, toivottavasti et pahastu, mutta voitko siirtää minulle takaisin 6,50 £?
Abby: "Kuka tämä on, haha?"
Liam: "Liam Viper Roomsista muutaman viikon takaa. Ostin sinulle drinkin? Saisinko rahat takaisin siitä? Annan sinulle pankkitunnuksen ja tilinumeron. Kiitos."
Abby: "Ei hätää, kerrotko pankkitietosi?"

Fentonin kuvakaappausta viesteistä on uudelleentwiitattu jo yli 15 000 kertaa. Suurin osa kommentoijista ei voinut uskoa, kuinka Liamilla oli otsaa pyytää rahoja takaisin. Toiset puolestaan hämmästelivät sitä, miksi Fenton ylipäätään suostui miehen pyyntöön.

Siispä nainen päättikin pistää kyselyn aiheesta. "Olisiko minun pitänyt maksaa takaisin 6,50 £?" Valtaosa vastaajista äänesti ei-vaihtoehtoa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun pettynyt mies haluaa rahansa takaisin juoman tarjottuaan. Myös noin vuosi sitten lontoolainen Luke McKay  twiittasi ystävänsä käymän keskustelun, jossa mies osoitti pettymystään vastaavalla tavalla.

Video: Myös suomalaismiesten lähestymistavoissa on parantamisen varaa – sen paljastaa piilokamera.

Lähteet: Mashable, LADBible

Lue myös:

    Uusimmat