Hanskalokerossa ollut lappu sai autovarkaan toisiin ajatuksiin

Ystävällinen heippalappu voi palkita yllättävillä tavoilla.

Kanadalainen Reddit-käyttäjä mfiasco on jakanut sosiaalisessa mediassa kuvan kirjoittamastaan viestistä, joka hänen mukaansa toi hänen varastetun autonsa takaisin.

Tarinan todenperäisyyttä ei ole kuitenkaan vahvistettu.

Alla vapaa suomennos lapun sisällöstä, joka sai miehen mukaan varkaan palauttamaan hänen autonsa.

Heippa!

Jos luet tätä, olet todennäköisesti varastamassa autoani. Olen mukava ihminen ja olisin todennäköisesti tarjonnut sinulle kyydin, mutta se mahdollisuus on mitä ilmeisimmin nyt mennyttä.

Olisi mahtavaa, jos minulla olisi varaa autoon, jota ei varasteta tai johon ei murtauduta jatkuvasti. Olen kuitenkin persaukinen ja jumissa tämän kanssa.

Et joudu ongelmiin autoni varastamisesta, kunhan et tapa sillä jalankulkijoita. Jätä autoni, minne haluat ja jatka matkaasi. Kukaan ei tule tätä rotiskoa tutkimaan.

Mutta yksi pieni pyyntö: Älä jätä autoani paikkaan, josta se hinataan pois. Jos minun täytyy vielä kerrankin asioida yhdelläkin takavarikkopisteellä, koska surkea Hondani on panttivankina, menetän järkeni. Menetän myös autoni, koska minulla ei ole varaa lunastaa sitä takaisin. Jos minulla olisi rahaa, ostaisin auton, jota ei jatkuvasti varastettaisi.

Ole kiltti ja jätä vanha rupuinen koslani jollekin asuinalueelle. Tässä kirjekuoressa on myös lappu, jonka voit jättää kojelaudalle tai pistää pyyhkijöiden alle. Joku ohikulkija näkee sen lopulta, soittaa minulle ja voin tulla noutamaan autoni. Ei poliiseja, ei kysymyksiä, enkä ole edes vihainen sinulle.

Kumpikin voittaa. Minun ei tarvitse olla tekemisissä rikosilmoitusten, vakuutusyhtiöiden tai hinausfirmojen kanssa, eikä sinun tarvitse tuntea itseäsi munapääksi, koska pilasit mukavan ihmisen koko kuukauden.

On lukemattomia turvallisia paikkoja, johon voit jättää autoni. Voit ajella sillä, ottaa ensiapulaukkuni (stereoni ovat arvottomat) ja vain jättää tämän pirulaisen jonkun talon eteen, kun et enää tarvitse tätä.

Kiitos. Nauti kyydeistä.

PS: Jos sinua ei haittaa tehdä toistakin rikosta tälle illalle, voit vapaasti käydä heittämässä tiiliskiven (nimeltä mainitsemattoman) vancouverilaisen hinausfirman ikkunasta. He ovat kirjaimellisesti kaikkein surkeimpia. Kiitos. Illanjatkot.

Lähde: somenews

Lue myös:

    Uusimmat