Vappu Pimiä torppaa ruokatrendin: Surullisena odotan seurauksia

Juontajasta ammattiaan ruoan pariin kehittänyt Vappu Pimiä ottaa kantaa kuumaan muoti-ilmiöön.

Laihdutuskikat ja trendiruoat tulevat ja menevät. Välillä pitää hylätä hiilihydraatit, välilllä syödä pelkkää keittoa. Oman reseptikirjan julkaissut juontaja Vappu Pimiä seuraa tarkasti ruokatrendejä.

Nyt Vappu on osoittanut huolensa uusinta villitystä, gluteenitonta ruokavaliota kohtaan. Pimiä avaa sanaisen arkkunsa aiheesta Instagram-tilillään.

– Kauhun sekaisin tuntein luen näistä gluteeni "sekopäistä", joiden pään on sekoittanut jälleen yksi muoti-ilmiö. Eri asia on oikeasti keliaakikot, mutta jotkut kieltävät koko perheeltään gluteenin trendihöyryissään ja yleensä hyvin suppealla tiedolla.

Keliakiaa sairastavien henkilöiden elimistö ei kestä gluteenia. Pimiä on kirjoituksessaan huolissaan siitä, mitä vaikutuksia muotivillityksellä vielä onkaan. 

–  Surullisena jään odottelemaan seurauksia tulevaisuudessa. Pastaa on syöty maailmassa noin 3000 vuotta, joten ei se nyt ehkä ihan myrkkyä ole!!! Sen kunniaksi meillä vedettiin just koko perheen suosikkia, valkosipulipastaa, Vappu kirjoittaa.

Kirjoituksen yhteydessä Vappu julkaisee houkuttelevan kuvan pasta-annoksesta.

Mikäli kuva ei näy selaimessasi, voit katsoa sen täältä.

Pimiä on MTV.fin haastattelussa kertonut, että hän tekisi tulevaisuudessa mielellään ruokaan liittyviä ohjelmia. 

– Kun ikää tulee lisää mittariin, alkaa enemmän merkitsemään se kenen kanssa töitä tekee. Tällä alalla on syntynyt monia ystävyyssuhteita, hän paljastaa. 

Vappu Pimiä tullaan näkemään uudenlaisessa kokkiohjelmassa, kun hän ja kokki Kari Aihinen luotsaavat MTV:n uutta kotimaista ohjelmasarjaa Kädettömät kokit, johon haetaan nyt innokkaita kotikokkeja. Ohjelmaan voit hakea täältä.

Lisää Vapun mietteitä tulevasta luettavissa Pimiän juontaman Tuubi-ohjelman sivuilta.

 

Lue myös:

    Uusimmat