Yllätyspaljastus Vappu Pimiältä – maajussi-Tuomo ja Marjo-rakas saivat esikoisensa!

Vappu Pimiä paljasti Instagram-tilillään maajussi-Tuomon sekä hänen Marjo-rakkaansa saaneen kevään lopussa esikoisensa. 

Maajussille morsian -ohjelmassa seurattiin muutama vuosi sitten maajussi-Tuomon sekä hänen morsianehdokkaansa Marjon satumaista rakkaustarinaa. Noin puolen vuoden kuluttua kuvausten päättymisen jälkeen Marjo muutti Vantaalta pienen tyttärensä kanssa Tuomon luokse Rantasalmelle. 

Pariskunnan rakkaus kukoistaa yhä ja kaksikko koki hiljattain uuden perheonnen hetken saatuaan esikoisensa keväällä. Maajussille morsian -ohjelman juontaja Vappu Pimiä paljasti ilouutisen Instagram-tilillään 1. heinäkuuta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tänään mentiin tapaamaan tätä ihanaa 7 viikkoista käärylettä. En voisi olla onnellisempi Tuomon ja Marjon puolesta ja olen vähän myös rinta rottingilla, kun olen saanut olla pienessä roolissa tässä ihanassa rakkaustarinassa, Pimiä hehkuttaa. 

Juontaja kertoo päivityksessään, että hänellä oli aikanaan ohjelman kuvauksissa sormensa varsin vahvastikin pelissä Tuomon ja Marjon rakkaustarinan syttymisen suhteen, sillä hän kehotti Tuomoa Naantalin treffiviikonlopun aikana kiinnittämään Marjoon hieman tarkempaa huomiota. 

Tuomo ja Marjo löysivät yhteyden toisistaan erittäin nopeasti, ja farmiviikkojen alkaessa peli olikin jo käytännössä selvä, vaikka Tuomo kohteli tasapuolisesti kaikkia morsianehdokkaitaan. 

– Kun Tuomo sitten farmiviikon päätteeksi teki valinnan ja hän joutui Marjon kanssa navetan taakse odottamaan hetkeksi, kun kuvattiin vielä muiden ehdokkaiden lähtötunnelmia, yllätin minä tämän nuoren parin jo heti pussailemasta navetan takaa! Silloin taisin sanoa meidän työryhmälle, että katsokaapa vaan, niin täällä soi hääkellot tai pieni kääryle tulee taloon parin vuoden sisällä, Pimiä muistelee. 

Lue myös:

    Uusimmat