Vanhemmat unohtivat vastasyntyneen vauvansa taksiin palatessaan sairaalasta – kuljettajakaan ei huomannut salamatkustajaa

0:54
Vauva löydettiin roskiksesta Floridassa toukokuussa 2019.

Vanhemmat unohtivat vastasyntyneen lapsensa taksiin lähdettyään synnytyssairaalasta Saksassa. Unohduksesta kertoo muun muassa FOX 29.

Tuoreet vanhemmat olivat palaamassa synnytyssairaalasta Saksassa, kun heidän taksimatkansa sai erikoisen ja kauhistuttavan käänteen.

Paikallisten viranomaisten mukaan pari oli tavalliseen tapaansa nostaneet 1-vuotiaan lapsensa autosta, maksaneet taksimatkansa, kiittäneet ja toivottaneet taksikuskille hyvää päivänjatkoa.

Pariskunta huomasi hetkeä myöhemmin, että jotain puuttui. Perheenisä yritti saada taksin kiinni juoksujalkaa, mutta oli jo liian myöhäistä – taksin perävalot olivat jo kadonneet näköpiiristä.

Taksikuski kuuli salamatkustajasta vasta pitkän ajan kuluttua

Taksikuski puolestaan kuljetti autaan tietämättömänä autossaan pariskunnan vastasyntynyttä lasta, joka tuhisi onnellisena auton kyydissä.

Kuski sai kuulla salamatkustajasta vasta lounastaukonsa jälkeen lentokentällä, jossa hän oli ottamassa seuraavaa asiakasta kyytiin.

Kuljettaja soitti poliisit ja hoitohenkilökunnan paikalle. Vauvan todettiin olevan kunnossa, ja hänet palautettiin onnistuneesti takaisin vanhemmilleen.

Tämänkaltainen unohdus ei ole ainoa laatuaan, sillä myös muille vanhemmille on käynyt vastaavanlaisia – joskin pelottavia – vahinkoja, jotka ovat onneksi saaneet onnellisen lopun.

Lähde: FOX 29

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja