Vanhemmat luulivat perheen lemmikin ihastuvan vauvaan, mutta Fifi-kissa oksensi nähtyään uuden perheenjäsenen – kohtaaminen tallentui videolle

Vanhemmat luulivat perheen lemmikin ihastuvan vastasyntyneeseen vauvaan – kissa oksensi 1:57
Näin Fifin ja vauvan ensikohtaaminen eteni.

Fifi ei ollut alkuunkaan tyytyväinen siitä, että perheessä on uusi prinsessa jakamassa huomion.

Koskaan ei voi tarkalleen tietää, kuinka perheen lemmikki suhtautuu uuteen perheenlisäykseen. Harvemmin lemmikki kuitenkaan alkaa voida pahoin tutustuessaan uuteen ihmiseen.

Niin kävi eräälle yhdysvaltalaiselle pariskunnalle. Cayden ja Katie Cazierin kolmevuotias kissa, Fifi, oksensi nuuhkaistuaan ensimmäisen kerran pariskunnan pari vuorokautta vanhaa tytärtä.

Ensikohtaamisen oli ollut tarkoitus olla ikimuistoinen hetki lemmikin ja pienokaisen välillä. Toisin kuitenkin kävi. Cayden tajusi tapahtumien ottaneen vääränlaisen suunnan, kun kissa nopeasti perääntyi vauvan luota.

–  Se alkoi tehdä kielellään tuttua liikettä ja nieleskellä, Cayden muistelee.

Sitten Fifi juoksi toiseen huoneeseen oksentamaan.

–  Oikeasti? Oletko tosissasi? Cayden kysyy videolla kissaltaan.

Videon oli ollut tarkoitus tallentaa ikimuistoinen ensikohtaaminen. Voit katsoa sen artikkelin yltä.

Kateutta vai stressiperäinen reaktio?

Salt Lake Citysta oleva pariskunta epäilee, että Fifi on hiukan kateellinen vastasyntyneelle vauvalle, joka vie nyt pariskunnan suurimman huomion. Yleensä kissat alkavat kakoa, kun ne haistavat jotain pahalta haisevaa.

–  Uskon sen olevan kateutta, koska vauva ei todellakaan haissut pahalta. Hänet oli juuri kylvetetty, Cayden vakuuttaa.

Fifi on tottunut olemaan pariskunnan ainokainen.

– Se on tottunut olemaan huomion keskipisteenä, pariskunta vitsailee.

Pariskunta julkaisi videon kissan reaktiosta TikTokissa ja katsojien mielestä se on ollut hulvaton. Videon on nähnyt 4,7 miljoonaa käyttäjää. 

Eräs kommentoija arvioi Fifin käytöksen tarkoittaneen: ”En halua sitä. Se saa minut voimaan pahoin. Palauttakaa se heti!”

Todennäköisesti Caydenin ja Katien prinsessaksi tituleerattu Fifi tarvitsee vain vähän aikaa tottuakseen uuteen tulokkaaseen sen reviirillä ja yllättävä oksentaminen oli mitä ilmeisimmin stressiperäinen reaktio. 

Lähteet: CNN ja TikTok

Lue myös:

    Uusimmat