Mainos

Vanha mysteeri selviämässä – nyt etsitään 3-vuotiaan tytön sieppauksen silminnäkijöitä

Australian poliisi etsii perhettä, joka näki taaperon sieppauksen lähes 50 vuotta sitten. Syytetty ilmoittautui itse poliisille.

Viime kuussa 63-vuotias mies sai syytteet 3-vuotiaan Cheryl Grimmerin taposta. Tyttö katosi Australian rannalta 47 vuotta sitten, kertoo The Guardian. Lehden mukaan perhe oli viettämässä lomapäivää Etelä-Sydneyn lähistöllä sijaitsevalla rannalla tammikuussa vuonna 1970, kun perheen pieni tyttö katosi rannalla sijaitsevan suihkusermin läheisyydestä. Paikalla ollut brittiläinen nelihenkinen perhe oli silminnäkijöinä sieppauksessa. Lapsen ruumista ei löydetty koskaan.

Australian poliisi etsii nyt sieppauksen nähnyttä perhettä todistamaan syytettyä vastaan. Peter William Aubrey Goodyear ja hänen vaimonsa Mavis, sekä tyttäret Karen ja Jannette antoivat lausunnon tytön katoamisesta katoamispäivänä. He asuivat läheisessä hostellissa tapahtuman aikana ja muuttivat 70-luvun lopussa Papua-Uusi-Guineaan. Tämän jälkeen heidän tiedetään palanneen takaisin Englantiin.

Yrityksistä huolimatta, poliisi ei ole onnistunut jäljittämään silminnäkijäperhettä. Australian poliisi tekee yhteistyötä brittipoliisin kanssa perheen löytämiseksi.

Lapsen sieppauksesta epäilty mies tuli poliisin tietoon sen jälkeen, kun mies saapui itse poliisilaitokselle kuulusteltavaksi viime kuussa. Teon hetkellä mies oli 16-vuotias ja poliisi kuulusteli häntä myös tapahtuma-aikana. Kuulustelut eivät johtaneet syytteisiin tuolloin, kertoo The Guardian.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.