Mainos

5-vuotiaan pojan katoamismysteeri ratkesi Yhdysvalloissa – isälle murhasyytteet

Huhtikuusta asti kateissa olleen 5-vuotiaan pojan ruumis on löydetty Santa Barbaran piirikunnasta Kaliforniassa. Ruumis löytyi, kun tutkijat menivät paikalle etsimään lisätodisteita tapauksessa, jossa poika oli kadonnut isänsä seurasta huhtikuussa.

Los Angelesin poliisi on vahvistanut CBS-kanavalle, että Aramazd Andressian Jr:n ruumis löydettiin perjantaina. Tarkkaa löytöpaikkaa ei kerrottu. Poikaa oli etsitty laajasti eri puolilta Kaliforniaa.

Pojan 35-vuotias isä Aramazd Andressian Sr lennätettiin perjantaina Las Vegasista Los Angelesiin vastaamaan murhasyytteisiin.

Isä pidätettiin jo kerran epäiltynä poikansa surmasta pian katoamisen jälkeen, mutta hänet vapautettiin todisteiden puttuessa.

Kesäkuun 23. päivä hänet pidätettiin uudelleen epäiltynä. Ennen pidätystään hän oli viettänyt aikaa Las Vegasissa, kertoo poliisi. Poliisin mukaan Andressian ei käyttäytynyt tutkimusten edetessä surevan vanhemman tavoin, vaan näytti suunnittelevan pakoa maahan, josta häntä ei voitaisi luovuttaa takaisin Yhdysvaltoihin.

Aramazd Andressianin kuvat ennen ja jälkeen 23.6 tehdyn pidätyksen:

5-vuotias nähtiin viimeksi huhtikuun 21. päivä, kun hän lähti Disneylandista isänsä kanssa. Isä löydettiin myöhemmin tajuttomana puistosta. Hän ei osannut sanoa missä hänen poikansa oli. Miehen auto oli valeltu bensiinillä ja tapahtumapaikalta löydettiin myös reseptilääkkeitä.

Andressian kertoi poliiseille, että hän oli saapunut puistoon poikansa kanssa, ja he odottivat golfradan aukeamista. Hän myönsi ottaneensa lääkkeitä, joita ei oltu määrätty hänelle.

Andressianin oli eronnut pojan äidistä, ja hänen oli määrä palauttaa poika seuraavana aamuna äidille. Pariskunnalla oli meneillään huoltajuuskiista.

Viranomaisten mukaan mies suunnitteli etukäteen poikansa surman ja oli myös aikeissa tappaa itsensä.

Syyttäjä vaatii miehelle rangaistusta, joka olisi vähintään 25 vuotta vankeutta tai elinkautinen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.