Vanha muisto herkisti rajussa syöksyssä olevan tennistähden – liikuttava ele apua tarvinneelle fanille

Kanadalaisella Eugenie Bouchardilla, 26, on sydän paikallaan. Tennisurallaan rajussa alamäessä pitkään viilettänyt Bouchard tarjoutui auttamaan fania, joka oli myymässä Bouchardin nimikirjoituksella varustettuja muistoesineitään ostaakseen tarvitsemansa kuulolaitteen.

Morgan Jamie -nimellä Twitterissä esiintyvä henkilö kertoi Twitter-päivityksessään joutuvansa myymään Bouchardin nimikirjoittaman lippalakin ja T-paidan saadakseen rahaa tarvitsemaansa kuulolaitteeseen.

– Voitin tämän palkintopaketin monta vuotta sitten. Se on harvinainen, sillä näitä annettiin palkinnoksi vain kolme. Myyn tämän kerätäkseni rahaa uuteen kuulolaitteessen. Jos olet kiinnostunut, lähetä yksityisviesti, Jamie kirjoitti.

Jollain tapaa päivitys päätyi myös Bouchardin silmien alle, eikä kanadalainen aikaillut. 

–Minä hankin sinulle kuulolaitteen. Ole hyvä, äläkä myy näitä. Lähetä minulle yksityisviesti, Bouchard kirjoitti.

Ennen kuin Bouchard ehti toteuttaa tarjouksensa, paikalle kiirehti Missisaugassa Ontariossa toimiva kuulolaitepalveluita tarjoava yritys, joka tarjoutui toimittamaan laitteet veloituksetta.

Bouchard ilahtui "hyvien tekojen ketjureaktiosta", mutta lupasi joka tapauksessa lähettää fanilleen jotakin.

Jyrkkä alamäki

Bouchardista odotettiin yhtä naistenniksen uutta hallitsijaa, kun tämä 2010-luvun alkuvuosina teki nousuaan WTA-listalla. Kanadalainen murtautui vuonna 2013 listalla sadan parhaan joukkoon.

Vuonna 2014 Bouchard raivasi jo tiensä WImbledonin finaaliin, jossa hävisi Tshekin Petra Kvitovalle. Australian ja Ranskan avoimissa Bouchard eteni välieriin. Samana vuonna hän nousi WTA-listan sijalle viisi, joka on toistaiseksi hänen paras listasijoituksensa.

Tuosta alkoi kuitenkin alamäki, joka on vähitellen muuttunut jyrkemmäksi. Bouchard päätti viime vuoden sijalla 224 ja on tällä hetkellä romahtanut jo sijalle 332.

Bouchard kuitenkin jatkaa tennisuraansa edelleen ja paikoin pelaamisessa on nähtävissä pieniä valonpilkahduksia. Viimeksi pilkettä näkyi tammikuun alussa, kun Bouchard eteni Aucklandin WTA-turnauksessa neljännesvälieriin lyötyään avauskierroksilla Kirsten Flipkensin (WTA 46) ja Caroline Garcian (WTA 72). 

Tammikuussa Bouchard karsi Australian avoimiin, mutta hävisi karsinnan kolmannella kierroksella Italian Martine Trevisanille.

Suurimmat otsikot Bouchardista kirjoitetaankin nykyisin hänen sosiaalisen median toimiensa tai mallikuvaustensa vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat