Mainos

Vangitun tuttava järkyttyi Laajasalon murhasta: "Elämäni suurin järkytys"

– Se oli tämän astisen elämäni suurin järkytys. Siitä ei pääse mihinkään.

Näin kuvasi Laajasalon murhasta epäillyn 28-vuotiaan Jukka Romppaisen tuttava Henri Heikkinen Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa.

Heikkinen kuuli lauantaina, että hänen tuttavansa on tunnustanut surmanneensa 58-vuotiaan naisen ja vieneensä hänet mereen.

– Avasin aamulla koneen ja Facebook oli täynnä viestejä. Myös kännykkään oli aamun aikana lähetetty useita viestejä, Heikkinen kertoi.

Heikkinen tuntee epäillyn kokoomuksen nuorisotoiminnan kautta ja miehet ovat olleet aiemmin tiiviisti yhteydessä toisiinsa. Hänen mukaansa mitään merkkejä ei tuolloin ollut ilmassa, että tuttava pystyisi tekemään henkirikoksen.

– On ihan selvä asia, ettei tämä ole sellainen terveen ihmisen teko. Odotan mielenkiinnolla mahdollisten mielentilatutkimusten tuloksia, jotka varmaan tulevat jossain vaiheessa julki. Minulla on hyvin vahva epäilys, että taustalla on jotain vakavampia ongelmia mielenterveyden kanssa, Heikkinen epäilee.

28-vuotias kokoomusnuorten Helsingin piirin johtohenkilö vangittiin tänään Helsingin käräjäoikeudessa todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Surmatun naisen ruumis löytyi viikko sitten sunnuntaina Helsingin Laajasalon vanhasta öljysatamasta.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.