Vammoista toipunut Colorado-tähti Mikko Rantanen heti osaksi tuttua tehoketjua: "Meillä on kemiaa"

Colorado Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen luisteli joukkueensa ykkösketjussa yhdessä Nathan MacKinnonin ja Gabriel Landeskogin kanssa, kun seura aloitti maanantaina loppukesän pudotuspeleihin valmistavan harjoitusleirin.

70 ottelun jälkeen läntisen konferenssin toisena ennen kauden keskeytymistä ollut Colorado rakentaa menestyksensä mainitun ykkösketjun pohjalle, jota pidetään yhtenä sarjan vaarallisimmista. Rantanen on tyytyväinen voidessaan olla jälleen terveenä osa kolmikkoa. 

– Vuosi on ollut outo. Kaksi aika isoa loukkaantumista ja niistä kuntoutumista. Olin juuri toipumassa pelikuntoon, kun kausi keskeytyi, joten sikäli ajoitus oli vähän huono, Rantanen sanoi NHL:n verkkosivujen mukaan.

– Nyt sain kuitenkin käyttää kolme tai neljä kuukautta itseni kuntouttamiseen. Olkapääni tuntuvat hyvältä, kuten kaikki muukin.

Nilkka- ja olkapäävammasta tällä kaudella kärsinyt Rantanen on ollut sivussa 28:sta ottelusta. Hän on Coloradon sisäisen pistepörssin viidentenä tehtailtuaan 41 pistettä 42 ottelussa. Jokainen ykkösketjun yksilö on löytänyt itselleen luontevan roolin kolmikossa.

– Luonnollisesti syy (hyvään tulokseen) on siinä, että olemme pelanneet paljon yhdessä. Meillä on kemiaa ja tunnemme toisemme kentällä erittäin hyvin, Rantanen kuvaili.

Suomalainen vietti suurimman osan päättyneestä tauosta Suomessa.

– Suomi oli suljettuna maaliskuusta kesäkuun ensimmäiseen viikkoon, vähän kuten täällä Yhdysvalloissakin. Käytin aikani vain harjoitteluun ja olkapään kuntouttamiseen, jotta olisin varmasti valmis, kun pelit jatkuvat, Rantanen kertoi.

NHL-kauden on määrä jatkua elokuun ensimmäinen päivä. 

Lue myös:

    Uusimmat