Mikko Rantasen taituruudesta edelleen yllätyksiä ketjukaverille – "En osannut odottaakaan"

Mikko Rantanen: Joonas Donskoin loistava alkukausi ei ole ollut yllätys. 5:09
Mikko Rantasen haastattelu voitokkaan Toronto-ottelun jälkeen.

Sairauslomansa jälkeen toisen peräkkäisen ottelun pelanneen Mikko Rantasen paluu on piristänyt jääkiekon NHL:ssä Colorado Avalanchea. Rantanen syötti ylivoimalla ottelun ensimmäisen maalin ja oli johtamassa Avalanchen 3–1-vierasvoittoon Toronto Maple Leafsista.

Edellisessä ottelussa Chicagoa vastaan 1+3 tehopistettä tehtaillut Rantanen alusti Toronto-pelin toisessa erässä poikkikentän syötöllään Nathan MacKinnonin tykittämän 1–0-osuman. MacKinnon kiitteli Rantasta tämän oivalluksesta vuolaasti.

–  En osannut odottaakaan syöttöä. Hän (Rantanen) ei vilkuillut minuun päin, jo pitkään suomalaisen ketjukaverina pelannut MacKinnon kertasi NHL:n verkkosivuilla.

Coloradoa ovat koetelleet loukkaantumiset. Avalanche odottaa malttamattomasti, että Rantasen jälkeen tositoimiin palaa loukkaantumisesta toivuttuaan myös joukkueen ykköshyökkääjiin kuuluva Gabriel Landeskog.

Rantanen joutui nilkkavamman vuoksi kaukalon sivuun kauden yhdeksännessä pelissä ja joutui 16 ottelun mittaiselle toipilaslomalle. Hän pelasi viime viikonloppuna Chicagoa vastaan, mutta jätti ottelun kesken päätöserässä, eikä ollut mukana seuraavan päivän jääharjoituksissa. Pieni tauko teki hyvää.

–  Nyt olen valmis, Rantanen vakuutteli The Denver Postille.

Lue myös:

    Uusimmat