F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Valtteri Bottas tunnustaa karun faktan suhteessa Lewis Hamiltoniin – huomauttaa myös uudesta vahvuudestaan: "Turha jossitella tai alkaa murehtia"

0:46
Valtteri Bottaksen kisa Saksan Nürburgringillä päättyi epäonnisesti.

Valtteri Bottas myöntää, ettei tallikaveri Lewis Hamiltonin 77 MM-pisteen karkumatkaan voi mitenkään olla tyytyväinen, mutta samalla hän luottaa yhä tiukasti onnensa kääntyvän.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Emilia-Romagnan GP Imolan radalla suorana 31.10.-1.11.
La: harjoitukset klo 10.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Emilia-Romagnan GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas on kokenut F1-kauden aikana paljon epäonnea menetettyään kahdesti koko tarjolla olleen pistepottinsa Mercedekselle harvinaisten teknisten vikojen takia. Hamilton ajoi molemmilla kerroilla voittoon.

Vaikka kausi näyttää jälleen luisuvan käsistä, Bottas kaivaa kautta arvioidessaan mieluummin esiin positiiviset asiat.

– Keskiarvoltaan vauhtini on ollut hyvää, ja aina olen pystynyt olemaan siellä taistelemassa voitosta. Vauhdillisesti en ole kauheasti jäänyt jalkoihin, Bottas arvioi C Moren haastattelussa.

– Ehkä viime kisa (Portugalissa) oli vauhdin puolesta heikoin kisa, mitä minulla on tänä vuonna ollut. Aina kisavauhti on ollut aika samaa tasoa tiimikaverin kanssa ja joka aika-ajo tuntuu, että homma on sadasosista kiinni. On ollut tiukkaa vääntöä.

Bottas kuitenkin myöntää, että epäonneakin on ollut roppakaupalla matkassa.

– Parissa kisassa olen menettänyt kaikki pisteet teknisten juttujen takia. Välillä ei vain muuten ole loksahtanut hommat kohdilleen. Sitten on ollut niitä kisoja, joissa ne ovat loksahtaneet kohdilleen.

– Tietenkin, jos katson pisteitä tästä vuodesta, mitä on kertynyt ja mitä on tiimikaverilla, niin eihän siihen voi tyytyväinen olla. Turha sitä on jossitella tai alkaa murehtia.

– Niin kuin aina, katse on eteenpäin ja kyllä minulla luottoa löytyy itseeni. Kyllä niitä tuloksia vielä tulee. Luotan, että tulevaisuudessa vielä joku päivä hommat menevät minunkin suuntaani, Bottas toteaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja