Valtteri Bottakselta suoraa tekstiä ”menetetyistä voitoista” – ”Ei mukavaa”

F1-sarjassa Valtteri Bottas on käynyt taistelua kuljettajien taulukon ykköspaikasta Mercedes-tallikaverinsa Lewis Hamiltonin kanssa. Bottakselle on tullut alkukauteen muutamia pieniä takaiskuja. Näillä on ollut kuitenkin kova hintalappu.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 16.55,
2. harjoitukset klo 20.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Bottas on ottanut alkukaudella jo kolme paalupaikkaa – mikä on eniten koko sarjassa. Hyvät lähtöasetelmat eivät ole kuitenkaan kantaneet enää sunnuntaina, vaan Bottaksen tallikaveri Hamilton on kurvannut kahdessa kisassa suomalaisen edelle.

Voitot ovat nyt Hamiltonille 4-2. Samalla brittikuski on 17 pisteen etumatkalla.

– Semmoinen fiilis on jäänyt parista kisasta, että mun olisi pitänyt voittaa ne – vaikka en voittanut, Bottas sanoo suoraan C Morelle.

– Tässä lajissa on monta tekijää ja välillä noita tulee. Ne pitää vain jollain tavalla koittaa minimoida, Bottas jatkaa.

Silti, Bottas on suorana, kun hän miettii kokonaiskuvaa.

– Ei se tietenkään mukavaa ole, kun tietää, että olisi voinut olla mahdollisuuksia parempaan. Mutta turha sitä on jälkeenpäin jossitella. Parempi analysoida, että minkä takia näin. Sitten eteenpäin vain. Tärkeää on kuitenkin se, että vauhti on hyvää. Tiedän, että pitkä kausi on vielä edessä. Mulle pari hyvää tulosta, niin sitten ollaan jo tasoissa. Ei se sen kummempaa ole, Bottas pyörittelee, viitaten hänen ja Hamiltonin taistoon.

Kanadan GP:n alla Bottas huokuu optimisuutta. Montreal on sopinut suomalaiskuskille varsin hyvin.

– Neljä kertaa palkintopallilla putkeen ja kahdessa viimeisimmässä toinen. Hyvillä mielillä tulee paikkaan, jossa tietää, että on kulkenut jo aiemmin hyvin. Ei ole ollut mitään sen suurempia ongelmakohtia.

– Tietenkin taas aivan uusi rata, mitä on aiemmin ollut. Katsotaan, että miten kaikki menee nyt, Bottas totesi ja viittasi Kanadan pitkiin suoriin.

Mercedes tuo Kanadan GP:hen päivitetyn moottoriversion. Mitä ajatuksia se tuo Bottakselle? Muun muassa tästä lisää ylälaidan videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat