Valtteri Bottas sai somen ja George Russellin haukut – F1-asiantuntija hämillään: ”Miten kukaan voi syyttää tuosta Bottasta?”

Valtteri Bottaksen Emilia-Romagnan GP päättyi karulla tavalla, kun hän kolaroi kovassa vauhdissa Williamsin George Russellin kanssa. Monet fanit syyttivät sosiaalisessa mediassa suomalaiskuskia yhteentörmäyksestä, mutta miehelle löytyi myös paljon puolustajia.

Russell teki oman mielipiteensä selväksi käymässä heti avautumassa autossa vielä istuneelle Bottakselle. Williams-kuski tylytti nastolaista myös tiimiradiossa.

Asiantuntijat kertoivat omia näkemyksiään sosiaalisessa mediassa. F1-toimittaja Chris Medland ihmetteli monien somereaktioita.

– Miten kukaan voi syyttää tuosta Bottasta?! Oli valtavasti tilaa – yli auton verran – George meni radan märälle puolelle ja menetti hallinnan, näki Medland.

Muuan muassa Sky Sportsilla työskentelevä F1-asiantuntija Karun Chandhok esitteli oman mielipiteensä kuvan kera.

– Georgen oikean eturenkaan perusteella näyttää, että oikea takarengas osui luultavasti nurmelle. Vaikka VB (Bottas) liikkui hieman oikealle, näyttää tämän perusteella, että hän jätti riittävästi tilaa.

Ex-kuski Jolyon Palmer näki, että tilanne oli erittäin tiukka.

– Kaikki tapahtui salamannopeasti. Puhutaan vain muutamista tuumista. Olen varma, että Russellin mielestä hänellä ei ollut tilaa, mutta Russellin onboard-kamera näyttää meille, että ulkopuolella oli tilaa. Tiukkaa se oli, kommentoi Palmer.

Katso twiitit alta.

Lue myös:

    Uusimmat