Valtteri Bottaksen vaikeudet heittopussin takana kummastuttivat kilpakumppania: ”Missasin ohitusmahdollisuuteni”

McLaren-kuski Carlos Sainz pitää Valtteri Bottaksen ohitusongelmia syynä siihen, ettei hän pystynyt itsekään nousemaan viidettä sijaa ylemmäs viime viikonlopun Saksan F1-kisassa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 1.-4.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Sainzilla oli hyvä tilaisuus iskeä mukaan palkintopallitaisteluun sateen sekoitettua voimasuhteet Hockenheimissa. Toro Rosson Daniil Kvjatin kolmas sija oli osoitus siitä, että lähes kaikki oli mahdollista.

Espanjalaisen tie tyssäsi kuitenkin lopussa, kun Racing Pointin Lance Stroll pystyi tekemään jälleen eroa häneen. Stroll oli pitkään kiinni palkintosijassa ja piti jopa Mercedeksen Valtteri Bottasta takanaan.

Lopulta Bottas ajoi ulos keskeyttäen kisansa. Sainzilla ei omien sanojensa mukaan ollut enää tässä kohtaa kahdeksan kierrosta ennen maalia paukkuja ohittaa Strollia.

– Olin yllättynyt siitä, ettei Mercedes pystynyt hoitamaan Strollia niin nopeasti, Sainz kummasteli RaceFans-sivuston mukaan.

– Missasin sen takia mahdollisuuteni ohittaa Strollia uusien renkaiden parhaassa vaiheessa. Renkaani olivat itse asiassa tosi kuluneet, koska minulla ei ollut enää kisan lopussa uusia pehmeitä jäljellä, Sainz selvensi.

Sen sijaan Kvjat ja Stroll pystyivät lopussa kamppailemaan hyvin uusilla kumeilla.

– Minulla oli perä koko ajan vähän irti. Se oli ainoa tilaisuuteni ohittaa Stroll, ja Bottaksella oli vähän ongelmia ja hän päätyi pyörähtämään ulos, mikä antoi minulle yhden sijan, Sainz totesi.

Lue myös:

    Uusimmat