Mystinen vika piinasi Max Verstappenia – "Se pilasi aika-ajoni"

Red Bull -kuski Max Verstappenin osalta aika-ajot tarjosivat liiankin paljon sydämen tykytyksiä teknisten haasteiden vuoksi.

Verstappen valitti toisen osion alussa tallilleen, että auton tehot katosivat. Hollantilaiskuljettaja tuli pikaisesti varikolle, ja Red Bullin mekaanikot ryhtyivät kiireesti töihin. Verstappenin auto saatiin kuitenkin kuntoon juuri ajoissa, joten Verstappen selvitti tiensä toiseen osioon.

Verstappen ei osannut aika-ajojen jälkeenkään sanoa, mistä tehojen katoaminen johtui, mutta ongelmilla oli suuri vaikutus tähtikuskin aika-ajoihin.

– En tiedä tarkalleen, mistä oli kyse. Mekaanikot tekivät todella hyvää työtä, kun korjasivat autoni. Se kuitenkin käytännössä pilasi aika-ajoni, koska minun piti mennä medium-renkailla yrittämään saada kierros osumaan. Pääsimme juuri jatkoon, mutta en koskaan päässyt hyvään rytmiin, kun kaikki oli vähän sekavaa, Verstappen summaa.

23-vuotias Verstappen selätti kuitenkin haasteensa hienosti ajamalla kolmosruutuun. Eroa paalupaikan valloittaneeseen Valtteri Bottakseen jäi kuitenkin 0,567 sekuntia, mikä ei tyydytä Verstappenia.

– Olisin päätösosiossakin saanut paremman kierroksen, jos meillä olisi ollut sulavampi aikaajo. En odottanut päihittäväni heitä, mutta halusin meidän olevan lähempänä.

Lue myös:

    Uusimmat