Valtteri Bottaksen haastaja toivoi suomalaiselle keskeytystä: "Viime vuodesta alkoi tulla flashbackia"

Valtteri Bottaksen takana F1-kauden avauskisassa neljänneksi sijoittunut McLaren-kuski Lando Norris ehti jo hetken toivoa, että jokin olisi mennyt pahemman kerran pieleen Mercedeksen varikkokäynnillä.

Bottas oli pitkään mukana Bahrainin GP:n voittotaistelussa, kunnes Mercedeksen toinen varikkostoppi meni pieleen mutteripyssyn toimintahäiriön takia.

Tämän jälkeen Bottaksen kisa oli varsin yksinäinen, kun kärjessä Lewis Hamilton ratkaisi voiton Max Verstappenia vastaan eikä takaa juuri uhkaa tullut.

McLarenin Lando Norris sen sijaan seurasi silmä tarkkana Bottaksen tilannetta.

– Jokin meni pieleen Bottaksen pysähdyksessä. Toivoin rehellisesti sanottuna, että hän keskeyttäisi, Norris nauroi kisan jälkeen, mutta korjasi perään:

– En toivo sitä tietenkään kenellekään, mutta ajattelin minuutin verran, että siitä voisi tulla jotain. Viime vuodesta alkoi tulla pientä flashbackia.

Tällä hän viittasi Mercedeksen täysin poskelleen menneeseen viime joulukuun Sakhirin GP:seen, jossa talli tyri perä jälkeen sekä George Russellin että Bottaksen mahdollisuudet voittoon.

McLarenilla ei olisi ollut mahdollisuuksia haastaa moottorivalmistajaansa Mercedestä puhtaalla vauhdilla.

– Se oli aika tylsä kisa aika ajoin, Norris totesi.

– Joka kerta, kun yritin hyökätä kovempaa, kuulin edessä olleiden kierrosajat. Pystyin ajamaan niin ehkä yhden kierroksen, mutta menetin paljon aikaa seuraavalla kierroksella.

Lue myös:

    Uusimmat