Valtteri Bottakselle katkerasti taipunut ranskalaiskuski purki rajun pettymyksen autoonsa – "Turhauttavaa"

Alpinen Esteban Ocon taipui Valtteri Bottakselle kisan viimeisellä suoralla. Ranskalaiskuski purki pettymystään autoonsa heti ruutulipun ohitettuaan.

Esteban Ocon oli kiistatta yksi Saudi-Arabian jännittävän osakilpailun suurimmista onnistujista. Ocon oli aivan viimeisille metreille asti kiinni palkintokorokesijasta, kunnes Valtteri Bottas pyyhälsi ranskalaiskuskin ohi maalisuoralla.

Turhautunut Ocon purki pettymystään välittömästi ruutulipun jälkeen lyömällä voimalla autonsa rattia. Haastattelupaikalla kovin pettymys oli jo nielty, mutta palkintosijan karkaaminen harmitti silti vietävästi, vaikka Ocon myönsikin realiteetit.

– Vaikeita fiiliksiä tällä hetkellä. Annoimme kaikkemme ja auto oli tänään erinomainen, mutta taistelemme aivan eri liigassa Mercedeksen kanssa. Kolmossijan häviäminen sekunninkymmenyksellä on kuitenkin turhauttavaa, Ocon summaa F1:n sivuilla.

Alpine on esiintynyt tällä kaudella pirteästi useampaan otteeseen. Ocon on iloinen, että talli on lupaavasti matkalla kohti kärkeä.

– Olemme pääsemässä sinne, missä haluamme olla. Saamme autostamme maksimin irti, ja sitten kun meillä on samanlainen vauhti kuin muilla, olemme vaarallisia. Sitä varten teemme töitä, Ocon sanoo.

Katso Valtteri Bottaksen komea ohitus ja Esteban Oconin kiukkuinen reaktio pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja