Valtteri Bottas venyi maalisuoralla huimaan suoritukseen – "Jäi vähän viime tinkaan"

Mercedeksen Valtteri Bottas nousi Saudi-Arabian GP:n viimeisten metrien aikana upeasti kolmanneksi. Tapahtumarikas kisa tarjosi kuitenkin haasteita myös suomalaiselle.

Saudi-Arabian kilpailu oli yksi kauden tapahtumarikkaimmista ja dramaattisimmista. Kisa tarjosi haasteita myös toisesta ruudusta startanneelle Valtteri Bottakselle, joka nousi vaikeuksien kautta palkintokorokkeelle.

– Tämä ei ollut helppo päivä ja tiellä oli paljon esteitä. Punaiset liput tekivät päivästä hankalan. Ensimmäisen punaisen lipun jälkeen kovat renkaat olivat virhe ja osa medium-renkailla ajavista ohitti minut, Bottas perkaa kisaansa.

Viidenneksi kisan aikana pudonnut Bottas onnistui kuitenkin kampeamaan itsensä palkintokorokkeelle ohi edessä ajavien Daniel Ricciardon ja Esteban Oconin. Alpinen ranskalaiskuskin Bottas ohitti vasta kilpailun viimeisillä metreillä.

– En antanut periksi ja yritin päästä vielä podiumille. Jäi vähän viime tinkaan, mutta kuitenkin loppujen lopuksi sai sen kolmossijan. Ohittaminen ei ollut tänään helppoa, mutta vihdoin viimeisellä suoralla pääsin kolmanneksi, Bottas myhäilee.

Saudi-Arabian katurata oli ensimmäistä kertaa mukana F1-kalenterissa. Bottas itse tykkäsi radasta, vaikka se tarjosikin useita haasteita kuljettajille.

– Tämä on kiva rata, mutta fyysisesti ja henkisesti aikamoinen haaste.

Katso Valtteri Bottaksen huima ohitus alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja