Valtavaa koti-ikävää poteva prinsessa Madeleine hehkuttaa koskettavalla tavalla kuningatar Silviaa: "Äitini on sankarini"

0:44
Prinsessa Madeleine meni kihloihin Chis O'Neillin kanssa vuonna 2012.

Prinsessa Madeleine ylistää äitiään tämän tekemästä vankasta työstä.

Ruotsin prinsessa Madeleine, 38, julkaisi tällä viikolla ylistävän päivityksen sosiaalisessa mediassa äidistään, kuningatar Silviasta, 76. Instagramissa tekemässään päivityksessä Madeleine ylistää äitiään tämän pitkään kestäneestä työstä, jota kuningatar on tehnyt seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan, joka kohdistuu erityisesti lapsiin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Äitini on sankarini. Hän on seksuaalisen hyväksikäytön sekä lasten hyväksikäytön lopettamisen väsymätön puolestapuhuja. Tällä viikolla hän puhuu YK:n yleiskokouksessa, kutsuen valtionpäämiehiä jatkamaan taistelua lasten seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan, joka tapahtuu niin verkossa kuin sen ulkopuolella. Kaikilla lapsilla on oikeus hyötyä verkostoitumisesta. Meidän täytyy tehdä työtä suojellaksemme lapsia verkossa, Madeleine kirjoittaa päivityksessään. 

Prinsessa Madeleine asuu Yhdysvaltojen Floridassa miehensä Chris O'Neillin ja pariskunna kolmen lapsen LeonorenNicolasin ja Adriennen kanssa. Madeleine perheineen on asunut pitkään ulkomailla ja he ovat perinteisesti viettäneet kesänsä Ruotsissa. Tänä vuonna se ei kuitenkaan ollut mahdollista koronapandemian takia.

Kesällä uutisoitiin, että koti-ikävää potenut Madeleine olisi aikeissa matkustaa Ruotsiin koronarajoituksista huolimatta. Tämä suunnitelma jouduttiin kuitenkin lopulta kuoppaamaan. Kuningatar Silvia kommentoi kesällä vuoden olleen raskas myös kuninkaalliselle perheelle. 

– Tämä on tietysti vaikeaa myös meille. Sydäntäni särkee, kun emme voi olla yhdessä, kuningatar Silvia kommentoi aiemmin tänä vuonna.

Muokattu 25.9.2020 kello 10:41: Sitaatista puuttui sana "lopettamisen", joka muutti lauseen merkitystä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja