Valtava palautemäärä yllätti seksuaalisuudestaan avoimesti puhuneen Shirly Karvisen: "Tuntui hurjalta"

4:59
Shirly Karvinen joutui tukalaan tilanteeseen Possessa – miten radiojuontajalta sujui normisetti?

Shirly Karvinen kertoo saaneensa paljon palautetta kertoessaan seksuaalisuudestaan.

Vuoden 2016 Miss Suomi ja radiojuontaja Shirly Karvinen kertoi aiemmin Me Naiset -lehden haastattelussa henkilökohtaisesta tilanteestaan.

Karvinen kuvaili olleensa parisuhteissa aiemmin miesten kanssa, mikä ei kuitenkaan antanut hänelle riittävää henkistä yhteyttä.

–  Huomasin, että parisuhteissani miesten kanssa oli aina jotain, mistä en saa kiinni. Vaikka kaikki on näyttänyt paperilla hyvältä, henkistä yhteyttä ei ole löytynyt, Karvinen kommentoi lehdelle aiemmin.

Nyt hän kertoo Instagram-päivityksen yhteydessä saaneensa paljon viestejä sanomisistaan.

– Niitä tuli niin paljon ja menin ihan sanattomaksi niitä lukiessa. Tuntui hurjalta ja ihanalta, että edes yksikin ihminen halusi jakaa minulle tarinansa, mutta se miten monta teitä oli, Karvinen kirjoittaa.

Karvinen kertoo lukeneensa jokaisen viestin. Viestit ovat herättäneet samaan aikaan rakkautta, toivoa, ymmärrystä ja surua.

– Siltä minusta tuntui ja siksi tuntuu vieläkin hankalalta, pukee tätä sanoiksi. Se on niin kaunista, että uskaltaa kohdata itsensä ja elää itseään varten välittämättä niistä laatikoista minkä ympäröiminä on kasvanut, mutta samalla niin surullista miten paljon kipua siihen usein liittyy, Karvinen kuvailee.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja