Me Naiset: Shirly Karvinen avoimena seksuaalisuudestaan: "Huomasin, että parisuhteissani miesten kanssa oli aina jotain…"

7:34
Shirly Karvinen kertoi suorassa lähetyksessä parisuhteensa päättyneen – minkälaisia reaktioita tunteikas ilmoitus herätti? Tähtitanssija MTV Uutiset Liven haastattelussa

Juontaja Shirly Karvinen kertoo avoimesti seksuaalisuudestaan.

Vuoden 2016 Miss Suomi ja radiojuontaja Shirly Karvinen kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa henkilökohtaisesta tilanteestaan.

Karvinen kuvailee olleensa parisuhteissa aiemmin miesten kanssa, mikä ei kuitenkaan antanut hänelle riittävää henkistä yhteyttä.

– Huomasin, että parisuhteissani miesten kanssa oli aina jotain, mistä en saa kiinni. Vaikka kaikki on näyttänyt paperilla hyvältä, henkistä yhteyttä ei ole löytynyt, Karvinen kommentoi lehdelle.

Viimeisimmän parisuhteen kariutumisen myötä Karvinen antoi itselleen luvan käydä läpi ja kyseenalaistaa seksuaalisuuteen liittyviä normeja.

– Annoin itselleni ensimmäistä kertaa oikeasti luvan miettiä muita vaihtoehtoja. Tärkeintä koko prosessissa oli, että oppisin tuntemaan itseni. Mutta pelkästään se, että annoin itselleni hypoteettisesti luvan ihastua myös naiseen, vapautti jotakin, Karvinen kommentoi.

Lähde: Me Naiset.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja