Valtava myllytys muutti Mikael Granlundia – "Kun jokainen haluaa joka puolelta jotain, sitä alkaa olemaan vähän varovaisempi"

Mikael Granlund nousi vuonna 2011, vasta 19-vuotiaana, koko kansan lemmikiksi. Ilmaveivi ja maailmanmestaruus synnyttivät nuoren miehen ympärille melkoisen myllerryksen.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Granlund voitti samana keväänä myös Suomen mestaruuden ja myöntää nyt 11 vuotta myöhemmin, ettei tajunnut kuinka vaikeaa voittaminen jääkiekossa on.

Granlund haluaa voittaa tänä vuonna kotiyleisön edessä, ja on aloittanut "tehtävässään" loistavasti – kahdessa pelissä tehot 2+2 ja selkeä johtorooli Leijonissa.

Huuma ja innostus on nytkin Granlundin ympärillä kovaa. Vuodet ovat muokanneet 30-vuotiaaksi ehtineen kiekkoilijan suhtautumista hälinään.

– Silloin nuorena oli aika paljon esillä, varmaan tuli siitäkin sellaista varovaisuutta ja jollain tavalla kyllästymistä tällaisiin jutteluihin tai muuta vastaavaa. Nyt on saanut olla aika rauhassa, Granlund mietti USA-ottelun alla Jani Uotilan haastattelussa.

– Siinä kohtaa kun jokainen haluaa joka puolelta jotain, sitä alkaa olemaan vähän varovaisempi.

Kuten me kaikki, Granlund on muuttunut kasvaessaan ihmepojasta perheelliseksi mieheksi. Miten hän itse tähän suhtautuu, katso ylälaidan videolta. Yksi asia ei ole ainakaan muuttunut: suhtautuminen jääkiekkoon.

Lue myös:

    Uusimmat