Valokuvaaja taltioi uskomattoman näkymän pariskunnan taustalla

Luola hohti sateenkaaren väreissä – kuvaaja ikuisti kauniin näyn! 0:35
KATSO MYÖS: Tämä valokuvaaja nappasi kuvan sateenkaaren väreissä hohtavasta luolasta.

Yhdysvaltalainen valokuvaaja onnistui taltioimaan henkeä salpaavat kuvat asiakkaistaan.

Indianalaispariskunnan vuosipäiväkuvaukset onnistuivat yli odotusten, kun heidän taustalleen tallentui suorastaan taianomainen luonnonilmiö mammatus- eli utarepilvien kerääntyessä tummina taivaalle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvat ottanut Sparkle Pink Photographyn valokuvaaja Stephanie Pinkerton kertoo, ettei ole koskaan nähnyt samanlaista taivasta kuin kuvissa.

Pinkerton kertoo Newsweekille, että kolmikon saapuessa Indiana Dunesin kansallispuistoon he huomasivat kaukaisuudessa tummat pilvet. Illalle oli luvattu sateen mahdollisuutta.

– Minulla ei ollut aavistustakaan, että 30 minuutissa taivas levittäytyisi niin uskomattomalla tavalla, Pinkerton kuitenkin sanoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kerran elämässä"

Valokuvaaja otti kuvia 25 vuoden yhteistä taivaltaan juhlivista asiakkaistaan Jackista ja Amysta pariskunnan tanssiessa hiekalla.

– Olin täydellisessä shokissa ja ällikällä lyöty, kun otin kuvia ja pysähdyin nauttimaan, kun utarepilvet valtasivat taivaan.

Kymmenen vuotta valokuvaajana toiminut Pinkerton kuvailee kuvauksia "kerran elämässä -tilanteeksi". 

Mammatus- eli utarepilvet ovat saaneet nimensä utareista, sillä niissä voi roikkua selkeitä utaremaisia osia. Meteorologi Markus Mäntykannas kertoo Forecan blogissa, että  mammatuspilvet liittyvät yleensä ukkospilviin, joiden reuna-alueilla voimakkaat nousuvirtaukset ovat kääntyneet laskuvirtauksiksi.

Lähde: Newsweek

Lue myös:

    Uusimmat