Valmentajapotkut Veikkausliigassa! – "Kausi on ollut vaikea"

Jalkapallon Veikkausliigassa viimeisellä sijalla oleva Vaasan Palloseura on antanut potkut päävalmentaja Petri Vuoriselle.

Vuorisen lisäksi VPS:stä lähtevät valmennustiimissä toimineet fysiikkavalmentaja Carlos Fradão sekä videoanalyytikko Rodrigo Picchioni.

VPS:n päävalmentajaksi hyppää apuluotsina toiminut Christian Sund. Nykyisestä valmennustiimistä töitä VPS:ssä jatkaa myös maalivahtiluotsi Henri Sillanpää.

VPS majailee Veikkausliigassa jumbosijalla 12:ntena. Se on hävinnyt tällä kaudella seitsemän ottelua ja pelannut seitsemän tasapeliä, mutta voittoja ei ole yhtään.

– Kulunut kausi on ollut tuloksellisesti ja pääosin ilmeeltäänkin vaikea – erityisesti hävityn Suomen Cupin semifinaalin jälkeen trendi oli merkittävästi laskeva. Maaottelutauon jälkeen näimme peleissä hetkiä, joissa muutosta parempaan oli nähtävissä, mutta lopulta ei riittävästi, VPS:n hallituksen puheenjohtaja Riku Asukas sanoo seuran tiedotteessa.

– Joukkueen pitää yhdessä valmennuksen kanssa kaivaa Raitasydän ja taistelumieli isosti esiin jatkossa. Tilanteemme on haastava muttei mahdoton.

Petri Vuorinen oli toiminut VPS:ssä valmennustehtävissä vuodesta 2008 lähtien, viimeiset neljä vuotta päävalmentajana.

Potkut olivat Veikkausliiga-kauden kolmannet: aiemmin KPV antoi monoa Jarmo Korhoselle ja HJK Mika Lehkosuolle.

Lue myös:

    Uusimmat