Valmentajaikoni Lionel Messistä: "Hän ei ole mikään jalkapalloilija"

Jalkapallon suurseuroja Real Madridia ja Juventusta urallaan valmentanut Fabio Capello on antanut oman kantansa väittelyyn siitä, kumpi on parempi, Lionel Messi vai Cristiano Ronaldo, asiasta kertoo Goal.

Pitkään on keskusteltu siitä, että kumpi on parempi, Messi vai Ronaldo. Molemmat ovat voittaneet viisi kultaista palloa ja he ovat hallinneet kansainvälistä jalkapalloilua viimeisen kymmenen vuoden ajan.

Capellolla on selvä kanta siihen, kumpi on kaksikosta parempi. 

– Messi ei ole mikään jalkapalloilija. Hän on nero, maailman ainoa nero jalkapallossa. Hän ei ole voittanut paljon mitään Argentiinan kanssa, mutta se johtuu siitä, että hän ei voi tehdä kaikkea yksin, Capello sanoo.

Juventusta 2004-2006 luotsannut Capello sanoo myös, että Ronaldon siirtyminen seuraan on saanut osan pelaajista heräämään.

– Hän on saanut osan pelaajista heräämään. Ronaldon saapumisesta on tullut tietynlainen herätyskello monille pelaajille, jotka ovat kehittyneet hänen vierellään. Hän on erittäin tärkeä joukkueelle ja se on selvää, että hän haluaa epätoivoisesti voittaa Mestarien liigan Juventuksen paidassa, Capello toteaa.

72-vuotias italialainen jäi viime vuonna eläkkeelle valmennustehtävistä. Hänen parhain kautensa valmentajana oli 1993-1994, kun hän voitti Milanin peräsimessä triplan.

Barcelonan Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäinen osaottelu Lyonia vastaan käynnistyy kello 22. Ottelua voit seurata C More Sport 2:lta ja C Moren suoratoistopalvelussa Tero Karhun selostamana.

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pudotuspelit suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi.

Lue myös:

    Uusimmat