Cruyff: Cristiano Ronaldon tapauksessa varoitus Barcelonalle Lionel Messin osalta – "Niin tapahtuu Messin kanssa"

Jalkapallojätti FC Barcelonan entinen pelaaja Jordi Cruyff varoittaa, että Barcan pitää ottaa oppia siitä, mitä Real Madridille on käynyt suurimman tähtensä Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä jokaisen Mestarien liigan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Ronaldo vaihtoi kesällä Real Madridin italialaiseen Juventukseen ehdittyään edustaa madridilaisseuraa yhdeksän vuotta. Realilla on ollut tällä kaudella Espanjan liigassa takkuista ja se on tällä hetkellä liigassa vasta neljäntenä, kahdeksan pistettä sarjakärki Barcelonaa jäljessä, olkoonkin että madridilaiset ovat pelanneet ottelun vähemmän.

– Mitä tapahtui Madridille, on varoitus Barcelonalle, Cruyff kommentoi Goal.com-julkaisun mukaan.

Cruyff antaa ymmärtää, että Barcelona tarvitsee suurinta tähteään, taikurimaista Lionel Messiä.

– Madridin pelaajat ovat yhä erinomaisia, mutta jalkapallossa tarvitaan pelaaja, jonka kanssa jopa 0–2-tappioasemassa ajatellaan, että voidaan voittaa. Niin tapahtuu Messin kanssa. 

Cruyff esittää vertauskuvan, että Ronaldo oli Real Madridissa mies, joka kannatteli sateenvarjoa.

– Kun sataa, kukaan ei kastu. Nyt ei ole sateenvarjoa, Cruyff sanaili.

Messin nykyinen pelaajasopimus Barcelonan kanssa ulottuu vuoteen 2021 saakka. Messi ja Ronaldo on kumpikin palkittu urallaan viisi kertaa vuoden parhaana jalkapalloilijana maailmassa.

Hollantilainen Jordi Cruyff on puolestaan jo edesmenneen jalkapallolegenda Johan Cruyffin poika. Jordi Cruyff pelasi Barcelonassa 1990-luvulla, ja nykyään hän valmentaa kiinalaista Chongqing Dangdai Lifania.

Lue myös:

    Uusimmat