Valioliiganousijalta hieno tulos Manchester Cityä vastaan – brittimedia: valmentajaa uhkaavat silti potkut jo tänään

West Bromwich saalisti sille loistavan 1–1-tasapelin jalkapallon mahtiseuroihin lukeutuvan Manchester Cityn vieraana Englannin Valioliigassa. West Bromwichin manageri Slaven Biliciä uhkaavat silti potkut, raportoivat BBC, Guardian ja The Times.

Ilkay Gündogan vei tiistai-illan ottelussa Cityn johtoon, mutta West Bromwich tuli avausjakson lopulla tasoihin, kun Semi Ajayin laukaus kimposi Cityn Ruben Diasista omaan maaliin.

West Bromwich on Valioliigassa viimeistä edellisellä 19. sijalla: sillä on 13 pelistä koossa seitsemän pistettä. City majailee kuudentena kerättyään 12 pelistä 20 pinnaa.

West Bromwichia ei kovin korkealle ennakkokaavailuissakaan ennen kautta povattu, mutta seurajohto on brittilähteiden perusteella janoamassa muutosta. Hienosta City-tasapelistä huolimatta Bilic voi saada kenkää tänään keskiviikkona, BBC, Guardian ja The Times kertovat.

Kroatian maajoukkuettakin urallaan valmentanut Bilic astui West Bromwichin peräsimeen kesällä 2019 ja nosti seuran täksi kaudeksi Valioliigaan. Jos hänet erotettaisiin, hänestä tulisi ensimmäinen tällä kaudella potkut saanut Valioliiga-manageri.

Bilic kuitenkin sanoi City-ottelun jälkeen, ettei hän vaivaa tilanteella päätään.

– Teen työtäni. Nautin siitä. Työskentelen kovaa itseäni, tiimiä, pelaajia ja seuraa varten, siinä kaikki, hän kertoi.

– Kaikki muu ei ole hallinnassani. Minua ei todellakaan vaivaa, mitä kulissien takana tapahtuu. En välitä.

West Bromwich pelaa seuraavaksi sunnuntaina Aston Villaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat