Vakavasti ryöstössä loukkaantunut Panu Laturi järkyttyi sairaalassa vanhusten tilanteesta: "On ihmisiä, joiden luona kukaan ei käynyt – ei edes omat lapset"

10:27
Panu Laturi kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa, miten hän on kuntoutunut jouduttuaan ryöstön uhriksi. Katso koko haastattelu videolta.

Vihreiden ex-puoluesihteeri ja viestintätoimisto N2 Commsin toimitusjohtaja Panu Laturi joutui ryöstön kohteeksi työmatkallaan Brysselissä vähän yli vuosi sitten. Sairaalassa vietetty aika havainnollisti hänelle, miten yksinäisiä osa ihmisistä onkaan.

Panu Laturi toipuu edelleen pahoinpitelystä, jonka seurauksena hän oli kahdeksan viikkoa koomassa sairaalassa. Tällä hetkellä opettelee kävelemään kuntouttajansa Antin ohjauksessa.

Viiden jälkeen -ohjelmassa vieraillut Laturi kertoi ystäviensä vierailun sairaalassa olleen tärkeä voimavara.

"Käykää katsomassa muulloinkin kuin jouluna"

Samalla hän huomasi, etteivät kaikki ole yhtä hyvässä asemassa.

– Minulla kävi sääliiksi niitä potilaita, joilla ei käynyt vieraita. Joillakin osastoilla oli ihmisiä, joilla oli lapsia, mutta kukaan ei silti ollut vuoteen käynyt kylässä, Laturi jatkaa.

– Jos teillä on sukulaisia tai tuttuja sairaalassa, käykää katsomassa muulloinkin kuin jouluna ja kesällä, hän kehottaa.

 Katso Panu Laturin koko haastattelu alta:

10:27

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja