VAIN MTV.fissä! Muotiguru Betsey Johnson konkurssistaan: Olen onnellinen, että saan tehdä töitä

Betsey Johnson, 71, käy uudessa tv-sarjassaan läpi konkurssiaan. – Olen aina uskonut, että on parempi pitää lasi puoliksi täynnä kuin puolityhjänä, optimistiksi tunnustautuva Johnson kuvaa.

XOX Betsey Johnson -sarjassa legendaarinen punkprinsessa, muotisuunnittelija Betsey Johnson, 71, käy läpi konkurssiaan ja mutkikasta suhdettaan tyttärensä Lulun kanssa.

Rankoista aiheista huolimatta Johnson jaksaa vilkutella faneilleen ja hihitellä kameroille kuin 15-vuotias neitonen. Miten voit aina olla niin iloinen, Betsey?

– Oli surullista sulkea liikkeeni, mutta sain tehdä sitä työtä 38 vuotta parhaan ystäväni ja (liike)kumppanini kanssa. Vaihtoehtoni olivat joko eläköityminen tai myyminen. Ja kun myy, syntyy ongelmia: kaikki on kontrollisi ulottumattomissa. Olen iloinen, että minulla on dokumentti tuosta vuodesta, koska se oli hullu, kamala vuosi, Johnson kuvaa tv-ohjelmaansa viitaten.

Konkurssista selvitäkseen Betsey myi firmansa Steve Maddenille. Vaikka muutos oli suuri, optimistiksi tunnustautuva Johnson kieltäytyi masentumasta siitä.

– Olen aina uskonut, että on parempi pitää lasi puoliksi täynnä kuin puolityhjänä. Ajattelin: no, minut on nyt ostettu. Rakastan Steve Maddenia. Saan tämän toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ehkä minulle on rankkaa työskennellä suuren yrityksen sisällä, mutta olen onnellinen, että saan tehdä työtä, Johnson kuvaa.

Hän jatkaa edelleen kaikkien brändiensä luovana johtajana eli creative directorina. Ja mikä määrä työtä onkaan!

– Brändejä on 12 tai 13. Olen todella hyvässä, iloisessa ja luovassa asemassa nyt. Kaikki kävi lopulta hyvin. Realityohjelma piti minut kiireisenä, niin, että minun täytyi jatkaa. En ehtinyt vain miettiä, että mitäs nyt, Johnson kuvaa.

– Pitäisi olla viimeinen jakso, joka kertoo, että loppu hyvin, kaikki hyvin. Koostejakso, jossa kerrotaan, miten näiden asioiden läpikäyminen muuttaa elämää. Mikään ei ole enää samalla tavalla.

XOX Betsey Johnson alkaa AVAlla ke 30.4. klo 19:00!

Katso kuvia Betseyn tyylistä!

Klikkaa kuvat isommiksi!

Lue myös:


Maria Aarnio, maria.aarnio(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat