VAIN MTV:fissä! Muotisuunnittelija Betsey Johnson uudesta realitysarjastaan: Se oli hyvin outo vuosi

Betsey Johnson joutui menestyvän muotiuran luotuaan hakeutumaan konkurssiin vuonna 2012. Uudesta alusta ja naisen positiivisesta sisukkuudesta kertoo AVAn uusi realitysarja, XOX Betsey Johnson. – Olen hyvin innoissani siitä, että sarja tulee Suomeen, Betsey hehkutti MTV Lifestylelle.

Betsey Johnson, 71, aloitti muotisuunnittelijan uransa voitettuaan harjoittelupaikan Paraphernalia-nimisessä putiikissa New Yorkin Manhattanilla. Johnson on luonut menestyvän brändin täysin vailla alan koulutusta.

Johnsonin hulluttelevat ja värikkäät vaatteet valtasivat markkinat 1970-luvulla, ja 1980-luvun punkprinsessat rakastuvat värikkäisiin, järkeä uhmaaviin vaatteisiin. Kaikki sujui kuin unelma – kunnes taantuma iski vuonna 2012. Johnson meni konkurssiin. Hänellä oli kaksi vaihtoehtoa: eläköityä tai myydä firmansa.

Konkurssista, sen tuomista vaikeuksista ja Johnsonin uudesta alusta kertoo AVAn uusi, 30.4. alkava realitysarja, XOX Betsey Johnson.

– Olen hyvin innoissani siitä, että sarja tulee Suomeen. Jos yleisössä on ketään muodista innostuneita, niin muotihan on elämäni! Johnson iloitsee karhealla äänellään.

"Loppujen lopuksi se oli täydellistä"

Sarjassa seurataan paitsi Johnsonin ponnisteluja yrittäjyyden saralla, myös hänen tyttärensä Lulun elämää. Äiti ja tytär asuvat samassa talossa, eikä elämä oman rakkaan sukulaisen naapurissa ole aina ruusuilla tanssimista.

– Tyttäreni ponnistelee (sarjassa) muodin ja avioliiton saralla ja käy läpi avioeroa. Itse käyn läpi konkurssia. Se oli hyvin outo vuosi olla mukana ohjelmassa. Lululle se oli kivuliasta. Minullekin tavallaan.

Johnson vakuuttaa, että rankan vuoden jälkeen asiat ovat jo paremmalla tolalla.

– Loppujen lopuksi se oli täydellistä. Kun katsoin sarjaa kaksi vuotta myöhemmin, kaikessa tapahtuneessa on niin paljon järkeä. Se oli täydellistä. Mielestäni se on mielenkiintoinen sarja, varsinkin, jos olet fani. Tai jos rakastat muotia. Myös äidin ja tyttären dynamiikka sarjassa on kiinnostavaa. Olemme nyt paljon ystävällisempiä toisillemme! Rakastamme toisiamme paljon.

XOX Betsey Johnson alkaa AVAlla ke 30.4. klo 19:00!


Lue myös:


Maria Aarnio, maria.aarnio(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja