VAIN MTV.fissä! 71-vuotias punkprinsessa Betsey Johnson: En tiedä, mistä saan ideat vaatemallistoihin

Muotisuunnittelija Betsey Johnson haluaa suunnitella muotia asiakkaitaan varten. Katso kuvat Johnsonin punkprinsessa-luomuksista!

Muotisuunnittelija Betsey Johnson, 71, tunnetaan erikoisesta punkprinsessa-tyylistään ja räväköistä mallistoistaan. Omaleimaisesta tyylistä huolimatta Johnson ei osaa kertoa, mistä saa ideansa.

– Se on suuri kysymys, johon en osaa vastata. Saan ideoita kaikkialta, kaikilta ihmisiltä. Teen vain sitä, mitä teen.

Johnson haluaa suunnitella muotia asiakkaitaan varten ja pyrkii aina pohtimaan, millainen ihminen asiakas on.

– Yritän miettiä, mistä asiakas pitää. Minulla on monia luovia kohteita: korut, laukut, alusvaatteet, kengät. Kaikki se on hyvin jännittävää. Ja kilpailuhenkistä. Todella ihanaa.

Johnsonin mallistot eroavat toisistaan myös ideoiltaan ja toteutukseltaan.

– Koruista tiedän sen, että ihmiset pitävät korujen keskustelevuudesta, korut ”puhuvat” ja ovat söpöjä, rohkeita. Asiakkaat pitävät korujen tarinoista. Kenkien puolella on paljon timantteja! Jokainen kategoria on erilainen, mutta uskon, että kaikkien kuuluu olla hyvin betsymäisiä. Se on haaste: pitää kokoelma betsynä ja hyvin, hyvin myyntikelpoisena.

"Rakastan elämääni"

Tulevaisuudelle Johnsonilla on melko erikoisia suunnitelmia: hän haluaa tehdä "samaa vanhaa" työtä.

– Sitä, mitä rakastan! Jokainen päivä on erilainen ja olen onnellinen, kun saan tehdä työtä. On aina tulossa seuraava muotinäytösdraama. Rakastan elämääni juuri nyt, se on täydellistä. Se on hauskaa, mutta silti haastavaa, vaikeaa ja jännittävää.

Johnson menee hiljaiseksi, kun häneltä kysyy, kuka hänen unelma-asiakkaansa on,

– Mielenkiintoista. Joku, lähellä tai kaukana. Joku, jota en tunne, joka vain kokee yhteyden kanssani hassulla, upealla tavalla, Johnson kuvaa.

– En sano Madonna tai Katy Perry. Kaikki he ovat unelma-asiakkaitani, joilla on vaatteitani kaapissaan. Pidän siitä, että koen yhteyttä ihmisiin tapaamatta heitä, tuntematta heitä. Nuo ihmiset ovat pitäneet minut hengissä kaikki nämä vuodet.

XOX Betsey Johnson alkaa AVAlla keskiviikkona 30.4. klo 19:00!

Katso kuvia Betseyn mallistoista!

Klikkaa kuvat suuremmiksi.


Lue myös:


Maria Aarnio, maria.aarnio(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat