Vain Floridassa: Nuorukainen kiipesi alligaattorien aitaukseen eläintarhassa

Vain Floridassa: Nuorukainen kiipesi alligaattorien aitaukseen eläintarhassa 0:22
Tässä video eläintarhan tapahtumista.

Yhdysvaltalaisessa eläintarhassa tapahtui erikoinen välikohtaus, kun tuntematon mies hyppäsi yllättäen alligaattorien aitaukseen kameransa kanssa. 

Useat paikallismediat Floridassa, kuten Fox News 13 ja Kiro 7, ovat uutisoineet viime päivinä Tampa Bayssa sijaitsevassa eläintarhassa tapahtuneesta vaarallisesta välikohtauksesta. 31. elokuuta Busch Gardensin eläintarhassa vieraillut nuori mies hyppäsi yllättäen alligaattorien aitaukseen kuvaamaan videota.

Mies seisoi aitauksessa sijaitsevan alligaattorilammen reunalla ja esitti tekevänsä australialaista luontodokumenttia. Tilanne keräsi nopeasti uteliaan väkijoukon aitauksen ulkopuolelle. Moni kuvasi tilannetta.

– Taas toinen villi Karen, hyvä tavaton, mies huusi osoittaessaan tilannetta seurannutta väkijoukkoa. 

Videolla joku väkijoukosta huutaa miehelle, että aitauksessa oleskelu on hyvin vaarallista. Voit katsoa tilanteen artikkelin yllä olevalta videolta.

Mies rikkoi eläintarhan sääntöjä

Paikalla olleiden tietojen mukaan mies on sosiaalisen median vaikuttaja. YouTubeen lisättiin käyttäjänimellä "Jupa" video, joka vaikutti olevan kyseisen miehen ja tämän ystäväporukan kuvaama. Videon perusteella kaveriporukka liukeni paikalta jäämättä kiinni. Kommenteissa stuntti kuitenkin pääsääntöisesti tuomitaan.

– Hän aiheutti valtavan hämmingin ja oli puolentoista metrin päässä alligaattorista, tilannetta eläintarhassa todistanut Nick Reid kertoo. 

Buch Gardensin antamien tietojen mukaan mies rikkoi tarhan sääntöjä kiipeämällä kahden aidan yli päästäkseen alligaattorien aitaukseen. Eläintarha korostaa, että alueella on lukuisia varoituskylttejä, eli sisälle aitaukseen olisi ollut käytännössä mahdoton eksyä vahingossa.

Paikalle saapui nopeasti tarhan viranomaisia. Tilannetta seuraamaan kerääntyneen väkijoukon helpotukseksi yksikään eläin tai ihminen ei vahingoittunut tilanteessa.

– Emme suvaitse turvallisuussääntöjemme laiminlyöntiä ja olemme yhteydessä paikallisiin viranomaisiin. Vieraidemme ja eläinten turvallisuus sekä hyvinvointi on etusijalla, Busch Gardens kommentoi tapausta.

Juttua muokattu 7.6. klo 15.56: YouTube-video poistettiin palvelusta, joten toimimaton videoupotus poistettu ja sanamuotoja tarkennettu.

Lähteet: KameraOne, Fox 13 Tampa Bay, Kiro 7 ja Jupa/YouTube

Lue myös:

    Uusimmat